Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Találtam egy elárvult mezei...

Találtam egy elárvult mezei nyúl kölyköt. Van valakinek tapasztalata vele kapcsolatban? Hogyan tudnám felnevelni?

Figyelt kérdés
Köszi a segítséget.
2014. ápr. 19. 18:58
 1/5 petrucaszebi válasza:
gondozd ugy mint egy hazi nyulat de mindenbol tobet adj neki es ne ted be a hazi nyul mele mert akor meghal !
2014. ápr. 19. 21:31
 2/5 anonim ***** válasza:
66%
Csak úgy megsúgom, hogy nem volt elárvult, az anyja naponta párszor látogatja csak a kölykeit, a többi időben magára hagyja. Gratulálok, ha sikerül életben maradnia!
2014. ápr. 19. 23:23
 3/5 anonim válasza:
18%
Az esetek döntő többségében elpusztul, mivel elég nehezen tűri a fogságot. Mi is találtunk már többször de még sosem bírta pár napnál tovább bár ismerek olyat is akinek sikerült felnevelni.
2014. ápr. 20. 00:41
 4/5 anonim ***** válasza:
75%
Miből gondoltad, hogy elárvult?
2014. ápr. 24. 17:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad megfogdosni, vagy hazavinni egyedül talált kisnyulat. Az anyjuk magukra hagyja őket napközben, csak szoptatni megy oda. Ha beteg lenne, vagy legyengült, csak akkor szabad elvinni. Most már ne vidd vissza, mert valószínűleg annyira rajta van a szagod, hogy az anyja nem etetné. De legközelebb ne csinálj ilyet. Egyébként mennyi idősnek tűnik? Mekkora? Ha még szopna, nehezebb dolgod van. Én a helyedben felhívnék egy állatorvost, nekem eddig mindig adtak gyors tanácsot, ha kellett valami. Egyébként ugyanúgy gondozd, mint a házinyulat.
2014. ápr. 25. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!