Elütöttük a kismacskánkat. Hogyan tudom túltenni magam rajta?
Kisvárosban élek. 2 éve esett meg, hogy épp stoppoltam, s tőlem kb 2-3 méterre ütöttek el egy fiatal cicát. Halálos csapás volt, azonnal vonaglani kezdett és meghalt. Gyorsan odamentem, akkor már nem mozdult, a szemei kiugrottak az üregükből. Beleégett a látvány az agyamba. Mást nem tehettem, kivittem az út melletti füves részre. Sokszor álmodtam vele és mai napig néha eszembejut. Az idő segít csak.
A kerítést pedig csináljatok meg ill, máskor indulás előtt odafigyelni hogy ne forduljon elő többet.
Nagyon sajnálom a cicádat Kérdező, balesetek sajnos mindig történnek. Elhiszem, hogy nem akartál rosszat a cicának, és valószínűleg legközelebb sokkal óvatosabb leszel.
És előre is elnézést az offért, de kedves utolsó. Ha a cicád olyan rossz állapotban van, hogy reménykedni kell, hogy életben maradjon, akkor legjobb lenne minél hamarabb állatorvoshoz vinni! (Ha már elvitted, akkor kérlek vedd semmisnek amit írtam, a válaszodból számomra nem derült ki, hogy voltál-e vele dokinál, vagy sem) Minden esetre a te cicádnak is jobbulást kívánok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!