Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Megrúgta a macskámat. Anyám...

Megrúgta a macskámat. Anyám szerint idegbeteg vagyok. Ti mit tettetek volna?

Figyelt kérdés

Ma éppen indultam megetetni a macskámat. Amíg szedtem össze a kajáját, addig ő szépen ült egy helyben. Arra jött a 90 éves nagymamám, és a szemem előtt úgy szájba rúgta a macskát, hogy az felnyávogott, majd aki jól végezte dolgát, tovább ment. Persze, mint állatvédő csapat tagja és állatimádó, nem hagytam annyiban, és ordítva rákérdeztem, hogy ezt miért kellett, hogy képzelte? Nem válaszolt, csak ment tovább. Újra rákérdeztem, megint nem válaszolt, úgyhogy elkaptam a vállát, kicsit megrángattam, hogy mondtam, hogy válaszoljon. A válasz az, hogy mindig útban van a macska... Elborult az agyam. Mentem anyámnak elmesélni az egészet, odamentünk ketten a mamához, aki szentül állította, hogy ő bizony észre sem vette, hogy ott van a macska... Mondtam, hogy láttam mindent, erre pedig azt mondta, hogy nem fájt neki, nem lett tőle semmi baja. Megmondtam neki, hogy ha ennyire nem lett semmi baja, akkor ha még egyszer ilyet meglátok, akkor biztos, hogy szájba rúgom, úgy sem lesz semmi baja...

Anyám szerint idegbeteg vagyok, hiszen ő csak egy macska... Mondjuk pukkad is rám, mert ma őt is leszidtam, miután adott a macskának egy tál tejet, merthogy hideg, és lehűl tőle, pedig tudja, hogy mennyire megy tőle a hasa, ő is takarította már össze a következményét.

Most erre mit mondjak? Gyerekes vagyok, idegbeteg? Ti mit tettetek volna? Engem nem érdekel, hogy 90 éves, és tisztelni kell, ha ezt csinálja, annak következményei lesznek.

17/L

2017. júl. 10. 16:51
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
89%
Önmagában a koron nincs mit tisztelni. Kivéve, ha bölcsesség is társul hozzá. Nagymamád és ahogy elnézem anyád is egy primitív bunkó. Mi az hogy az állatnak nem fáj a rúgás ? Mi az hogy az csak egy macska ? Ezt nekik is nyugodtan megmutathatod. Nem te vagy idegbeteg, hanem ők ostobák.
2017. júl. 10. 17:00
 2/34 anonim ***** válasza:
69%
Ja és én mit tettem volna ? Természetesen megszivatnám a banyát. Ha megtudnám mikor megy piacra, előtte megkínálnám hashajtós teával. Szépen összefosná magát nyílvánosan. Teljesen megaláznám.
2017. júl. 10. 17:02
 3/34 Dzseri ***** válasza:
87%
szerintem igazad van kérdező
2017. júl. 10. 17:03
 4/34 A kérdező kommentje:

Nem nagy szívatás, de mikor a mamám odajött, voltak ruhák a kezében, amit azóta kirakott a szárítóra, azokat most leszedtem és ledobtam a földre, plusz eldugtam a kulcsát.

De egyébként ő is sokat van útban nekem, pl csak ott totyog a konyhában, mikor én sietnék, de ilyenkor megvárom. Alapvetően kb jóban vagyok vele, de mostantól ha útban lesz nekem, akkor kicsit meglököm...

2017. júl. 10. 17:09
 5/34 anonim ***** válasza:
72%
Engem alapból felháborít, ha valaki bánt egy állatot, számomra hasonló, mintha egy babát bántana. Szerintem a felháborodásod jogos volt, én is kiakadtam volna, pedig én jóval idősebb vagyok nálad. A tisztelet nem kötelesség, hanem egy kiérdemelt dolog.
2017. júl. 10. 17:12
 6/34 Andizsuzsi ***** válasza:
11%
Ha ez nem egy kamu kérdés, akkor megérdemlitek egymást.
2017. júl. 10. 17:23
 7/34 A kérdező kommentje:
Nem kamu.
2017. júl. 10. 17:29
 8/34 anonim ***** válasza:
66%
Először azt gondoltam nem te vagy gyerekes, mert én is állatvédő vagyok, és mindig örülök, ha valaki így áll az állatokhoz, viszont amit a későbbi kommentedben írtál, az már gyerekes válasz. Nem fog megoldódni a hozzáállásuk, ha földre dobálod a ruhát, és lökdösöd a nagymamát. Legyél olyan felnőtt és bölcs, mint ahogy elsőre kitűnt a kérdésből. :-)
2017. júl. 10. 17:29
 9/34 anonim ***** válasza:
95%
Én egyszer falhoz vágtam testvérem csaját, hasonló miatt. Átjöttek hozzám, a saját lakásomba, mert testvérem kölcsön kért egy könyvet, és amíg kerestem, a cicám odament megnézni őket, általában barátságos. A csajnak volt egy táskája, amit lerakott a földre, a macska meg megszagolta. Erre sikítva akkorát rúgott bele, hogy repült vagy egy métert, mondván "undorító és összefertőzi a táskáját" (oltva van mindenre). Eléggé elborult az agyam, mivel neki esett egy szekrénynek és rettenetesen nagyot koppant a feje, úgyhogy miután odaszaladtam, hogy minden oké e macskával, megragadtam a csaj karját és üvöltve, hogy mit képzel mégis, kihajítottam a lakásból. Elesett, mert neki esett a korlátnak és beletérdelt valami törmelékbe ami felvágta a térdét, és köcsögség de még örültem is neki. Aztán elküldtem mindkettőt a p.csaba és rájuk csaptam az ajtót. Egyes emberek nem tudom mi a halált képzelnek magukról. A macska amúgy enyhe agyrázkódást kapott, egyáltalán nem kis rúgás volt. Testvérem nagyon megbánta, első nője volt és nagyon sokszor elnézést kért, kifizette az állatorvost abszolút magától, és tényleg vagy egymilliószor bocsánatot kért, nem gondolta, hogy képes erre bárki. Szóval én teljesen megértelek.
2017. júl. 10. 17:34
 10/34 A kérdező kommentje:
Miért ne kaphatná vissza, amit csinál? Hátha megjegyzi végre. Ki tudja hányszor csinálta már ezt a hátam mögött. A kutyát is rendszeresen csokis kajákkal eteti (csokis fánk, kakaós csiga, kókuszkocka), és mindig rászólok, hogy az méreg a kutyának, és ott a kutyakaja, azt kell kapnia.
2017. júl. 10. 17:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!