Rosszul van a macskám, mit tegyek?
Figyelt kérdés
kb 7 hetes kiscica hány és hasmenése van. Azt hiszem beleevett a nyers zsíros kajába amit a nagymacskának adtam (neki sose volt tőle baja és szereti). Nagyon rosszul néz ki és gyenge. Egyáltalán nem akar enni, valamennyit ivott de már azt se nagyon akar, egész nap csak fekszik. Mit tudnék tenni? Állatorvoshoz csak holnap tudom elvinni, de félek hogy már késő lesz :(
Nagyon aggódom
2017. júl. 9. 19:40
11/11 A kérdező kommentje:
Sajnos reggel dolgozok, anyukámnak mondtam ha reggel is még ennyire rosszul lesz a cica akkor el kéne vinni orvoshoz még reggel, de ő nem akarja elvinni, én pedig csak délután tudom :(
Egész eddig rohangált és játszott, még tegnap is..
2017. júl. 9. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!