Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Lány cica ivartalanítása...

Lány cica ivartalanítása esetén, van valami különbség a felépülési időt tekintve, ha felszívódó varratot kérünk? Megrövidíti ez valamivel a felépülést, illetve, lakásban meddig érdemes tartani őt a műtét után?

Figyelt kérdés

Nem bent tartott macskáról van szó, és nem is az enyém a cica, ezért nem tudom, hogyan fogja viselni, ha sokáig bent kell tartani műtét után, pl., ha nem felszívódó varratot kérünk, akkor gondolom, tovább kell "odafigyelni" úgymond a sebekre vagy nem?

(Gazdája tud a műtétről.)

2017. júl. 9. 15:23
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Igen, köszi, ezt megemlítem neki akkor mindenképpen!

Igen, pont így szeretném, hogy egy másik helyiségbe bezárni őt addig, csak majd az én cicám is beakar menni, egy idő után, túl sok napig nem tudom őt távol tartani vagy nem tudom, még ha meghallják egymást nyávogni is, nem lesz-e gond.. remélem, nem.

2017. júl. 10. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!