Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Érdemes lenne megvenni?

Érdemes lenne megvenni?

Figyelt kérdés

Van egy póni, régóta lovagolom őt. Nemrég volt az őszi tábor (sajnos csak 1 napot tudtam menni :( ) és a "táboros edző", (mellesleg nagyon jól tanít) azt mondta, hogy nagyon jól lovagolom őt, és jó páros vagyunk. A lovarda nagy része utálja, elmondásuk szerint "rühellik" őt. Én látom, hogy mi rejtőzik benne. Csak tanulnia kell. Imádom őt. Nos, én úgy látom, hogy a szüleim vennének lovat nekem, látják, hogy foglalkoztat ez. Ha erre esne a szó, én Tündért választanám. Úgy hívják..:D Csak az az egy baj, hogy kb. 135 cm, én meg leszek kb. 170 centi... Nem akarok versenyekre járni, egyszerűen csak élvezni a vele töltött időt, parellizni, terepekre kijárni, és boldog lenni vele. Szerintetek baj lenne ekkora különbség köztünk?

Egyébként minden meglenne, a lovarda, szóval a hely, orvosi költségek, a tartási díj, bértartás, minden...

Én magam 6 éve lovagolook rendszeresen, hetente kétszer-háromszor.

2014. okt. 27. 20:20
 1/3 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek, de elég sok a szóismétlés benne. Sorry :D
2014. okt. 27. 20:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Egy ló a súlyának kb 20%-át bírja el gond nélkül. (Ha vékony alkatú, kevesebbet, ha tömzsi, értelemszerűen többet.) Én 182 cm vagyok, és egy 145 centis pónit lovagoltam évekig (ugyanez volt a helyzet, a lovardában mindenki más utálta, én meg élveztem vele a lovaglást.) Életem legszebb évei voltak vele, bár elég bután néztünk ki együtt. Sajnos aztán rosszul döntöttünk, vettünk helyette egy nagyobb, elegánsabb lovat, azóta is bánom, hogy nem tartottuk meg. Bár az új pacit is szeretem, a kicsivel nagyon megvolt az összhang :)
2014. okt. 27. 20:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi :) Sok kedvenc lovam volt már, de ekkora "imádságot" még sosem éreztem egy ló iránt sem. Az ő gondolatával kelek és ébredek...Alvás előtt róla álmodom, hogy csak mi ketten, vágtatunk a terepen, erdőn át...<3 Lehet, hogy hülye egy kicsit, jó értelemben, de látszik rajta, hogy szeret dolgozni, és remek ló lehetne belőle <3
2014. okt. 27. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!