Érdemes lenne megvenni?
Van egy póni, régóta lovagolom őt. Nemrég volt az őszi tábor (sajnos csak 1 napot tudtam menni :( ) és a "táboros edző", (mellesleg nagyon jól tanít) azt mondta, hogy nagyon jól lovagolom őt, és jó páros vagyunk. A lovarda nagy része utálja, elmondásuk szerint "rühellik" őt. Én látom, hogy mi rejtőzik benne. Csak tanulnia kell. Imádom őt. Nos, én úgy látom, hogy a szüleim vennének lovat nekem, látják, hogy foglalkoztat ez. Ha erre esne a szó, én Tündért választanám. Úgy hívják..:D Csak az az egy baj, hogy kb. 135 cm, én meg leszek kb. 170 centi... Nem akarok versenyekre járni, egyszerűen csak élvezni a vele töltött időt, parellizni, terepekre kijárni, és boldog lenni vele. Szerintetek baj lenne ekkora különbség köztünk?
Egyébként minden meglenne, a lovarda, szóval a hely, orvosi költségek, a tartási díj, bértartás, minden...
Én magam 6 éve lovagolook rendszeresen, hetente kétszer-háromszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!