Mennyire jó ló? Érdemes megvenni?
Figyelt kérdés
Mennyi az a pénz, amennyit maximum megér? Az, hogy egy ló mén, az miben más mint ha herélt lenne? Mindenki azt mondja hogy a ménekkel sokkal nehezebb mint a heréltekkel vagy a kancákkal. Miért?
2014. febr. 15. 20:29
1/5 anonim válasza:
Azért nehezebb mert van bennük egy férfi ösztön és azt hiszik ők a főnökök.... Én ha ráülök a ménemre ahogy kinyitják a boxot nekem úgy vágtat ki hogy alig bírok rajta maradni! Nehéz..
2/5 anonim válasza:
szerintem ez egyáltalán nem így van.. van 3 kancám van 3 heréltem és két csődöröm.. mindegyik egy angyal de hát az egyik herélt az olyan, hogy egyszerűen néha én is félek tőle, kezelhetetlen... sajnos benyugtatózva vettem meg (mielőtt bárki elítélne) nyár volt az isten tudta h miért izzad.
3/5 anonim válasza:
ja és ezzel az akarom mondani, hogy emberek közelébe nem megyek vele még én is figyelek mit mikor miért csinál és teljesen másik karámban van a többitől mert nagyon rossz indulatú.. ez egyedre kell választani!
4/5 anonim válasza:
Egy hirdetés alapján egyetlen lóról sem eldönteni, hogy érdemes-e megvenni, látni kell, tudnod kell, hogy mire szeretnéd használni, van-e hozzá adottsága, elég képzett-e hozzá (és hozzád), megfelelő-e a temperamentuma, stb. Ha sportra használnád és nem tudod megállapítani az alkalmasságát illetve hogy megéri-e az árát, vigyél magaddal olyat, aki jobban ért hozzá és akiben bízol. Hobbira drágállom, főleg (a kérdésből kiindulva) kezdőnek, főleg ménként, 4 évesen.
Lovanként változik, hogy milyenek ménként. Elmész megnézni és meglátod.
5/5 anonim válasza:
Szerintem menj el kipróbálni, hogy milyen nyereg alatt, ott fogod látni hogy milyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!