Lány cica ivartalanítása esetén, van valami különbség a felépülési időt tekintve, ha felszívódó varratot kérünk? Megrövidíti ez valamivel a felépülést, illetve, lakásban meddig érdemes tartani őt a műtét után?
Nem bent tartott macskáról van szó, és nem is az enyém a cica, ezért nem tudom, hogyan fogja viselni, ha sokáig bent kell tartani műtét után, pl., ha nem felszívódó varratot kérünk, akkor gondolom, tovább kell "odafigyelni" úgymond a sebekre vagy nem?
(Gazdája tud a műtétről.)
Hm.. ezt jó tudni, köszönöm szépen a választ!
Az a gond, hogy én kettő hétig sajnos szinte majdnem biztos, hogy nem tudom őt bent tartani, mert van egy saját cicám, aki már elég idős, jóformán pici kora óta nem találkozott másik macskával és nem szeretném, ha valami gond lenne köztük, egy pár napig a műtött cicát egy külön helyiségben tudom tartani, de egy idő után, a saját macskámat nem fogom tudni távol tartani attól a helyiségtől.. :/
Köszönöm! :)
A saját cicám fiú, őt már kb. 14 éve műtettük, ezért halvány emlékeim vannak csak arról, hogy meddig lábadozott, de úgy rémlik, másnap már ő is jól volt.
Éjszakára egy pár napra mindenképpen behozom, de nappalra úgy terveztem, hogy másnap már kint a kertben fektetném őt le, valamilyen "steril"-tiszta helyre és figyelnék rá, csak nem tudom, nem akar-e majd elmászkálni...:/
Esetleg az nem megoldható, hogy a lakásod egyik helyiségében lenne bezárva az idegen cica, úgy hogy a saját macskád ne lássa?
Macska függő,hogy hogy viselik a műtét utáni időszakot. Akiket én ivartalanítottam, gallért kellett viselniük jó pár napig. És a műtét utáni 1-2 napban még nem voltak teljesen jól.
De ha elmondod a dokinak,hogy nem sokáig tudnád bent tartani, akkor hátha javasol valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!