Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Apa elütött ma egy cicát....

Apa elütött ma egy cicát. Hazahozta, de a hátsófelét fájlalja. Szerintetek meggyógyul?

Figyelt kérdés

Most egy dobozban fekszik. Holnap elvisszük valószínű állatorvoshoz.

A hátsó két lábát "húzza" kicsit, de tud menni. Meg olyan furcsán felhúzza a gerincét, de nem hiszem, hogy eltörött, mert akkor nem tudna menni, gondolom. Ha már megsimogatod a hasát, sír, onnan lefelé fáj neki.

Szerintetek felépülhet vagy sánta marad?

2017. júl. 6. 22:20
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Én behoztam volna, ők nem engedték...
2017. júl. 7. 15:47
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem bevinni kellett volna, hanem csak az ajtót becsukni...
2017. júl. 7. 16:11
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az anyja csak ezt a mesét adta be a gyereknek, és azért hagyták nyitva az ajtót, hogy meglépjen a cica, így nincs vele nyűglődés, állatorvoshoz cipelés, költségek.
2017. júl. 7. 19:14
 34/35 anonim ***** válasza:
56%
Ostoba vagy, kérdező. Te miért nem vitted el? Az, hogy gyerek vagy, nem mentség.
2017. júl. 11. 12:12
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, egy gyerek hova maszkaljon este?

Lehet, hogy elb*sztak az egészet, DE probaltak segíteni, nem hagytak ott a foldon szenvedni. Akinek nincs tapasztalata macska vagy állattartásban az nem igazan tapasztalt ilyen téren, nem tudja mit tegyen. Az en macskamat ott hagytak szenvedni az ut szelen, bemászott, az udvaron feküdt a mocsokban es meg is azott, mire eszrevettuk mar nem lehetett segíteni rajta. Ha akkor legalabb ennyi tettek volna erte lehet nem pusztul el. Mindenki aki itt okoskodik gondoljon bele ebbe is! A jo szándék megvolt, lehet nem volt eleg, DE inkabb ez, mint az, hogy ott hagyjak es szenvedjen.

2017. júl. 11. 12:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!