4 hetes macskából hogyan lehet kiirtani a bolhát?
Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 13:40
1/6 anonim válasza:
szia! lehet kapni bolhairtó porokat, minden áruház állatos részén. megfogod a picicicát és , mint egy babát
behintőporozod.én is csináltam 2 hetes cicával.rettenetesen szenvedett szegény a bolháktól,de azonnal megkönnyebbült, mikor beporoztam.
nézegetni kell utána is, lehet, hogy többször kell ismételni.
ha nagyobb lesz, kaphat majd cseppeket a nyakába.
üdv.
2/6 anonim válasza:
Én is bolhaporoztam az ilyen pici cicát. Fürdetni még nem mertem csak 2hónaposan. A por segített,3 naponta lehet használni, még elnem tűnnek a bolhák. az anyját is kezelni kell, meg az összes cicát akivel érinkezik, mert klönben tőlük visszakapja.
3/6 A kérdező kommentje:
nem voltam benne biztos hjogy őket lehet bolhaporozni..a hintőport csak félreírtad?vagy ..?
2010. máj. 20. 14:14
4/6 anonim válasza:
úgy akartam mondani, hogy ahogy egy babát hintőporoznak.
szóval a szórós bolhaporral beszórni a hasiját, a hóna alját , az álla alatt, aztán a kis hátát is.
szia.
5/6 anonim válasza:
ja még annyit, ha tényleg van több cica azokat is, és a fekhelyét is okvetlenül szórd be.
szia
6/6 anonim válasza:
Ahol fekszik rakj oda diófalevelet azt nem szeretik a bolhák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!