Hogyan lehet kiirtani a poloskát vagy a bolhát?
Szia!
Én tudom ajánlani,az Insecticide 2000 rovarirtó sprayt.
"INSECTICIDE 2000
A termék: Színtelen, szagtalan, textíliákon foltot nem hagy, melegvérűekre nem mérgező .
Felhasználási területek: Háztartásban, konyhában, éléskamrában lakószobákban csótány, hangya, ágyi poloska, bolha, tetűfélék, ruhatárakban, szőnyegraktárakban molyfélék, élelmiszeripari üzemekben (malmok, pékségek, raktárak), szállodákban és éttermekben is fenti kártevők ellen. Állattartásban bolhák, tetvek és atkák ellen (macskákra sem mérgező).
Előnyei: A felületek 20 %- át kell bepermetezni, szagtalansága következtében a lakásokat, szállodai szobákat nem kell egyetlen óráig sem kiüríteni.
Óvórendszabályok: Élelmiszerre közvetlenül nem permetezhető, terhes nők és gyermekek jelenlétében ne használjuk, a permetet ne lélegezzük be.
Kiszerelések: 0, 5 l- es szórófejjel ellátott és utántöltő flakonokban, ipari méretű felhasználásra 5, 10, 20 l- es műanyag kannákban."
Ez nagyon hatásos.Nekünk a kijárós cicánk szedte össze valahonnan a bolhákat,majd hozta be a lakásba.Ezzel a szerrel irtottuk ki őket.Emellett naponta többször porszívóztam,és a porszívó zsákjába beletettem egy bolhairtó nyakörv darabját.És a ruhákat,ágyneműket 60fokon mostam ki.
Mi ezt a szert összesen,2alkalommal használtuk.És akkor,mindent körbe sprickoltunk vele.Ha kisgyerek van,akkor a szer használatakor,ne tartózkodjon a lakásban.Én még a biztonság kedvéért,szájmaszkot is használtam.Ugyan a szer,színtelen,és szagtalan,de soha nem lehet tudni a mai világban.A cica fekhelyét is ezzel kezeltük le.És természetesen a cica is le lett kezelve bolhairtóval.(sampon,csepp,nyakörv)Azóta"lekopogom",nincs bolhánk!Remélem,nektek is sikerül mihamarább megszabadulni,ezektől a kis dögöktől!
Sajnos,ezek a kis dögök,nem foglalkoznak azzal,hogy tisztág van.Nálunk is mindig minden takarítva,fertőtlenítve van.Ráadásul pici gyermekünk van,és ő miatta még jobban oda kell figyelni a tisztaságra.A macskánk is mindig kezelve volt.És ennek ellenére,jól hazahozta nekünk a bolhákat.Nem tudom merre járt,honnan szedte őket össze.Aggódtam a gyerek miatt,nehogy összecsipkedjék a bolhák.És roppant kellemetlen,idegesítő volt,megtalálni ezeket a dögöket.De ez a szer igen hatásosnak bizonyult.A kicsi miatt,én is böngésztem a netet,hogy mit is lehetne,és hogyan is lehetne irtani a bolhákat.Aztán,nem is tudom melyik fórumon,de olvastam róla.És ez tűnt a legideálisabbnak.Mi rajta hagytuk a szert még 2-3napig a kezelendő felületeken.Értem ez alatt a ruhákat,ágyneműket.Majd utána 60fokon kimostam.A bútorokon rajta hagytam,nem töröltem le.Ám,egy hét alatt,látni,érzékelni az eredményt.Ha szükséges utána még egyszer,be lehet fújni mindent,jobb biztosra menni.A porszívó zsákját,ki kell üríteni,de mint említettem nyugodtan bele lehet helyezni,egy bolhairtó nyakörv darabját.Az még,az élő bolhákat elpusztítja.A cica fekhelyét is ezzel kezeltük le,igaz oda többször kellett sprickolni,de sikerült onnan is kiirtani a bolhákat.2hetünkbe tellett,ami kínkeserves volt,utálom ezeket a kis szörnyetegeket,de megszabadultunk tőlük.Ez a szer,fertőtlenítés(domestos,vagy hipos)ruhák,textilek 60fokon kimosása,naponta többszöri porszívózás.Ezzel talán nektek is sikerül kiirtani.Kívánom,hogy minél hamarább megszabaduljatok tőlük.Átérzem a helyzetet.
Üdv
(első válaszadó voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!