10 hónapos kismacskából hogyan lehet kiírtani a bolhát?
A kutya eledel boltba lehet venni bolha irtó port vagy spray.
Az ecetről még nem hallottam,de én nem savanyítanám be a macskáimat.
Veszel cicára való spoton-t.
A fújós, porozós szerekkel az a baj, a cica lenyalja magáról és látványos nyáladzást produkál.
most ez viccesen fog hangzani, de mikor én megkaptam a macskámat, ő is nagyon bolhás volt. de minden nap nekiálltam, és kifogtam belőle a bolhákat (tv-zés közben) :D
unalmamban csináltam, de annyira bejött, hogy azóta nem láttam benne bolhát. meg persze van mindig bolhanyakörve.
ja, a fürdetést próbáltátok? (nem tudom hogy kiscicánál lehet-e, de ha szakszerűen megfürdetik a cicát, akkor úgy a bolhák megfulladnak (ezt csak hallottam, nem tudom mennyire megvalósítható))
Nálam nem vált be a fürdetés (bolhairtós samponnal sem), viszont a Neostomosan (gondolom te ezt kaptál) és a Frontline igen. Mindkettőt használhatod ilyen korú macskákon. A Frontline 1500 Ft körül van a Neostomosan pedig 500 körül.
Remélem segítettem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!