Hogyan lehet kiirtani bolha? (lent)
a víz meg se kottyan a bolhának. Én macskára nem raknék nyakörvet mert veszélyes.
használj spot-ont
Szia!
Az nem lesz elég ha simàn zuhany alà rakod, bàr ha hasznàlsz bolhasampont is akkor tôbbet ér! Nàlunk tavaly nyàr végére lepték el a lakàst azòta nagyon odafigyelek! Na szòval azt tudom javasolni, hogy vegyél pipettàs bolhaôlô is riasztòt, Advantage, frontline, valamelyik a kettô kôzûl, ezt a nyakàra kell cseppenteni, beszìvòdik a bôlébe és ìgy biztosìt védelmet egy hònapra, nem is olyan vészes az àra! De elôtte fûrdesd meg bolhasamponnal, hogy az a bolhadag megdôgôljôn ami rajta van! Ha benntlakò cica is, akkor a lakàst is fertôtlenìteni kell, szànj rà egy délutànt és takarìts ki rendesen, kimosni a textìliàkat, a cica fekhelyét, takaròjàt, mindent lehetôség szerint! A padlòt porszìvòzd fel, ugyanìgy a szônyegekkel, mert a bolhàk kôrûlbelôl 5-10 szàzalékàt làtod csak, azaz ami az àllaton leledzik épp, a tôbbi ilyen olyan formàban a lakàsban, kôrnyezetben él és szerves hulladékkal tàplàlkozik, szòval ezért kell a lakàst is takarìtani, mert lehet hogy ami most a cicàdon van megdôglik a zuhany alatt a sampontòl, de nem telik el két nap, jôn a kôvetkezô és ìgy tovàbb! Kicsit maceràs, de szerintem ha valaki ezen àtesett tuti hogy paràbòl oda fog figyelni hogy tôbbé ne legyen, én is hibàbòl tanultam! Ja a cseppeket azutàn tedd rà hogy meg is szàradt màr a fûrdést kôvetôen és nem àrt felvenni valami rossz òcska régi bôr, vagy mûbôr dzsekit mikor fûrdeted és add rà a nyakôrvét, hogy kônyebben le tudd fogni, ezt tapasztalat sokat segìt a kettô kombòja! :) Hajrà Bolhaìrtàsra fel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!