Valaki írna nekem megbízható állatmenhelyeket pesten, ahová leadhatok egy cicát?
Figyelt kérdés
Sürgős lenne!
Előre is köszönöm az ÉRTELMES válszokat
2017. jún. 21. 09:41
1/9 anonim válasza:
NOÉ Állatotthon, de valószínűleg várólista van.
2/9 anonim válasza:
Ha menhely nem fogadja be akkor vidd az illatos úti gyepmesterire. Már nem olyan, mint régen, ugyan az kb mintha menhelyre adnád, 2012 augusztusa óta nem altattal helyhiány miatt
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Eddig mi is a Noéra gondoltunk.
Én és anyukám találtunk egy cicát a garázs előtti gödörszerűségben, és én nagy állatbarát vagyok, ezért egy megbízható helyre szeretném adni. Szívem szerint befogadnám, de van már 1 macskám, 3 papagájom és 1 kutyám, aki nem jön ki "túl jól" a macskákkal,ezért(na meg azért, mert a szüleim nem engednek több állatot)nem kerülhet szóba,hogy megtartom...😢😥
A válaszokat nagyon szépen köszönöm, ha valakinek még van valami ötlete,kérem írja meg!😊
12L
2017. jún. 21. 13:28
4/9 anonim válasza:
Hát azt nem tudom, hogy a Noé mennyire foglalkozik kóbór cicákkal
5/9 A kérdező kommentje:
Semennyire!
Azt mondták, hogy dugig vannak q kennelek,nem tudnak segíteni!
Nah, így próbáljon meg az ember egy kis jószándékkal segíteni egy kóbor cicuson!😢
2017. jún. 21. 14:46
6/9 anonim válasza:
Ha figyelemmel követed a NOE-t, láthatod, hogy ömlik befelé a kismacska. Sokszor a kapu előtt találják őket dobozban, zsákban, zacskóban stb. Mivel a frissen bekerülteket karanténozni kell, nyilván limitált a helyük. Ha sérült, balesetes állatot visznek, őket rögtön beveszik, kezelik, gyógyítják.
8/9 anonim válasza:
Próbáljátok facebookon cicás csoportokban! :) Pl: macskamentés
9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!😊
2017. jún. 23. 07:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!