Elek József2 kérdése:
Orosz kék kiscicát szeretnék vásárolni a 11 éves lányomnak. A cicus kertes házba kerülne, családi cica lenne. Van javaslatotok megbízható - és nem túl drága - tenyésztőre vagy egyéb beszerzési forrásra vonatkozóan?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 15. 18:58
2/8 anonim válasza:
Magyarországon nincs orosz kék tenyészet, külföldön lehet találni, de az áruk olyan 600-800 euró körül kezdődik.
Ha csak a kék színhez ragaszkodtok, akkor viszont menhelyen is könnyen találtok orosz kékhez hasonló cicát, nekünk is onnan van. :)
3/8 A kérdező kommentje:
Igazából a kinézetén/színén kívül a fajta jellegzetességei, viselkedése szimpatikus - nyugalom, embercentrikus, jól elvan más macskákkal/kutyákkal, nem tolakodó, egészséges. Esetleg a brit rövidszőrű hasonló viselkedésű/jellemű? Abból találtam magyar kenneleket.
2017. ápr. 15. 20:24
4/8 anonim válasza:
Amiket leírtál jellemzőket,a Ragdoll-ra teljesen igaz.Nekünk is ilyen fajta a cicánk,a legjobb döntés volt.
5/8 anonim válasza:
Kertes házba? Rövid időn belül ellopják, ha nem bent tartod..
6/8 anonim válasza:
Van Magyarországon tenyészet, de drága macska, kertes házba nem ajánlom. Elszökik/ellopják.
7/8 anonim válasza:
utolsó vagyok. rosszul fogalmaztam, kertes házba ajánlom, csak az udvarra nem :D meg van olyan külföldi tenyésztő aki csakis lakásba adja el a kölyköket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!