2 cm-es kapszulát hogy adok be macskának minden nap? Börviszketésre sebre kapta?
Figyelt kérdés
Ha kinyitom sárga por van benne gondolom keserü nem lehet semmibe beleszórni.egybe lehet nehezebb neki lenyelni .2017. jún. 15. 10:23
1/12 anonim válasza:
Szerintem nem véletlenül van kapszulában
"nyomd" le a torkán és kész. Ez a legegyszerűbb, leggyorsabb és legcélravezetőbb.
Vagy próbáld meg kajába rejteni. Bár az enyém a féreghajtót sem eszi meg, bármibe is rejtem...
2/12 anonim válasza:
Kérdés mennyire úszod meg karmolás nélkül:
Beleteszed a szájába, megfogod a fejét úgy, hogy ne tudja kihúzni, összecsukod a száját, kicsit felemeled a fejét, és simogasd a torkát. Kénytelen lesz ő lenyelni.
3/12 A kérdező kommentje:
Igen én is gondoltam párizsira vagy májkrémre.2 cm-es kapszula embernek is nagy nemhogy cicának.nehogy megakadjon a torkán attol félek.
2017. jún. 15. 11:22
4/12 Kata-92 válasza:
Nekem maine coonjaim vannak, minden nap kapnak calcium tablettát. Én úgy adom be nekik, hogy ketté töröm a kicsinek (12 hetes) a nagy 8 hónapos ő egybe kapja. Megfogom erősen a fejüket kinyitom a száját beteszem minél mélyebbre összecsukom a száját erősen, mert különben kilöki és maszírozom a torkát. Így is sokszor kiköpi, de akkor visszateszem és mindig lenyeli, ha kitartóan próbálkozom. Van egy fecskendőjük is, abba utána adok neki kis vizet, így meg se akadhat, mert ha megakadna, a víz leviszi.
5/12 anonim válasza:
Amikor gyógyszert kellett adnom a macskának, én porrá őröltem és összekevertem májkrémmel. Becsavartam egy törölközőbe, megfogtam a fejét, és belekentem a szájába, hogy kénytelen legyen nyalogatni. Nem egyszerre, hanem fokozatosan ilyen kis falatokban. Nem örült neki túlzottan, de így annyira nem volt neki trauma, mintha egy rohadt nagy tablettát nyomnék le a torkán. Azóta rájöttem, hogy a tonhalt bármilyen formában megeszi, és annak olyan erős a szaga, hogy elnyomja a gyógyszert, azt szenvedés nélkül is meg lehet etetni vele. Ezeket tudom javasolni.
6/12 Kata-92 válasza:
Én ha porrá örölöm neki ott hagyja. Még egy módszer, amit most csináltam sokszor, mert a kicsi beteg volt és csomó gyógyszert szefdett az az volt h vízet szívtam ki a fecskendővel táljába bele gyógyszereket ami tablettta porrá törtem beledobtam a többi csepp volt meg por azokat belekevertem felszívtam száját ki és belenyomtam. Nem lájkolta jobban mintha a szájába tömtem volna viszont az az egy igaz, hogy gyorsabban kész volt, nem köpte ki hatvanszor. Viszont a kajára szórás a leghumánusabb, ha úgy nem hagyja ott, enyémek nem eszik meg, ha bármit belekeverek.
7/12 A kérdező kommentje:
Most az elsőt párizsiba rakva megette. remélem a többivel is sikerül :)
2017. jún. 15. 17:25
8/12 anonim válasza:
Nálunk a szőroldó pasztába nyomva bármilyen tabletta lement :D
10/12 A kérdező kommentje:
Charmaid
2017. jún. 16. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!