Szerintetek merjek adni a cilimnek emberi fogyasztásra szánt omega 3 kapszulát? Lenne tőle valami baja?
Figyelt kérdés
...mert megenné szívesen látom rajta,és azt hiszem van is ilyen cicáknak,de ebben nem vagyok biztos.Persze ártani nem szeretnék neki.Köszi előre is.2012. febr. 18. 01:31
1/1 anonim válasza:
De miért akarsz neki adni?
Nem hiszem, hogy baja lenne tőle de az embereknek készült, lehet a dózis nem megfelelő a cicának.
Adj neki inkább halakat, annak biztosan jobban is örülne.
Másrészről állítólag ezek a kapszulák teljesen feleslegesek, mert kevés bennük a hatóanyag vagy régóta állt vagy mi... olvastam erről régebben egy cikket. Emlékszem, mert én sem tudom eldönteni azóta, hogy adjak-e ki rá pénzt vagy ne. Állítólag az olaj változat jobb, hatásosabb de figyelni kell arra is, gyorsan megromolhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!