Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mennyire egészségtelen a...

Mennyire egészségtelen a macskára nézve ha passzív dohányos?

Figyelt kérdés

2017. jún. 4. 17:04
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Egészségtelen, a füst ugyanúgy nem tesz jót a tüdejének... Ettől függetlenül sok dohányzó embernek van (akár benti) macskája. Csak ne fújd direkt rá a füstöt, ha jót akarsz neki.
2017. jún. 4. 17:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Annyira nem káros mint az emberre, de jót sem tesz neki.
2017. jún. 4. 17:17
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Sem rá, sem az emberre nem káros a passzív dohányzás.
2017. jún. 4. 17:31
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
az emlősöknek elégé hasonló tüdejük van, alapvetően ugyanúgy működik mindegyik, pont úgy káros neki mint az ember számára
2017. jún. 4. 17:40
 5/7 anonim ***** válasza:
32%
#4: igen hasonló tüdejük van de egy macska élettartama ötöde az ember élettartamának tehát jóval kevesebb ideje van kialakulni a passzív dohányzás okozta betegségeknek.
2017. jún. 4. 18:20
 6/7 anonim ***** válasza:
viszont a macska tüdeje is kisebb mint az emberé, bár szerintem van olyan okos egy macska,hogy eltávolodik a füsttől.
2017. jún. 5. 22:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Már vagy 20 éve nem tudom megfejteni a rejtvényt. Cicám akkor 4 hónapos nt, kandurka. Én nem cigiztem de amikor ő kb. 3 hónapos volt, és visszaszoktam a cigizésre, láncdohányos voltam, lakásban a cicával. Pár nap mulva megváltozott a viselkedése,elment a másik szobába, befordult a sarokba,rám se nézett. Ugy megijedtem, hohy telefonálzam a Macska ujsághoz, mert azt hittem, hogy beteg.)Ott nem tudtak nekem semmit mondani.20éve még mem foglalkoztak /budapest/,cicákkal mint most, eszembe nem jutott hova forduljak. Attól a naptól cicus megváltozott, harapott, karmolt, folyt a vér a karomon és már féltem tóle. A cigarettás dolog jóval később jött be, lehet hogy attól?? Cicukámat aztán elvitte kolleganóm vidékre magukhoz. Soha többet nem lezz cicam de még mostanság is nagyon sokat sirokmiatta.

Elsó cicám volt, senkihez nem fordulhattan tanácsért, itt nem voltak cicák.és gazdik.Nagyon fáj az egész, fóleg mióta gondolom, hogy a cigi miatt volt, eszembe nem jutott.De ma sem vagyok teljesen biztos benne, szerettem a kis Banditát!

máj. 9. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!