Az 1 hetes kismacskám váratlanul lebénult, vonszolja a hátsó lábát, nem bújik a többiekhez, mi lehet a baja?
Mérgezés, gyomorrontás, sérv, vagy bármi lehet.
Reggel azonnal állatorvos! Csak ő segíthet rajta.
39% rettentő paraszt, de valljuk be, nagy állat barat vagyok, de némileg igaza van. Egy 1 hetes kiscicara senki nem költ százezreket, milliókat, míg egy ember esetében a TB megteszi. Ez így van. Viszont a minimum, hogy orvoshoz visszuk a cicát, és majd ő megmondja, mi a gond, és az esélyek.
Baratomnak voltak befogadott cicái, és kolykezett az egyik. És az egyik cicababat elkapta valami hányás, hasmenés. Orvost hívtunk. Kapott injekciot ,de meondta a doki, minimalis az esély, hogy túl éli. Napokig kovalygott , de szerencsére meggyógyult ,😃
Megint én ! Sajnos elpusztult a kiscica ;(
Megfigyeltem, hogy az anyuk harapdálja a macskáit, szóval arra gyanakodtam, hogy ő eltörte a gerincét az előzőnek is azért bénult le , valami idegi alapú baja lehet az anyamacskának
A cica nem konkrétan azért pusztult el mert lebénult. Bénán is élhetett volna még szép kort.
Csak naponta többször nyomkodni kellett volna a hólyagját, és a székletét. (Mivel ilyenkor az sem megy neki magától.)
Valószínűleg szétdurrant a hólyagja, annyira tele volt már, és belehalt a szepsisbe. Vagy nem tudott odamászni szopni.
Remélem ezek után nem szaporítasz többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!