Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szobacicások, honnan vásárolto...

Szobacicások, honnan vásároltok maacskafüvet?

Figyelt kérdés

Arra gondolok,amit tudnak rágcsálni,hogy legyen valami rost a beleikben.

Azért hánynak a macskák,mert sok sok szőr kerül a tápcsatornájukba, és a füevéssel a hányást el tudják kerülni.

Szégyellem magam,de már sok éve nincs itthon, és rájöttem,hogy muszáj beszereznem

Kérdés az,hogy honnan lehet?

Nektek meddig tart egy ilyen fű? Mennyibe kerül? Hogyan kell gondozni?

2017. máj. 21. 13:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Mi a Fressnapf-ban vettünk párszor, de egyáltalán nem érdekelte a macskáinkat, úgyhogy felhagytunk vele. Szoktam látni, hogy ott rendszeresen szerepel a kínálatban.

Locsolod és nézed ahogy nő:)

2017. máj. 21. 13:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Mi a helyi pici állatkereskedésben vettünk néhányszor, de egyáltalán nem foglalkozott vele, szóval leszoktunk arról, hogy tartsunk itthon.

Szerintem kb bármelyik állatboltban be lehet szerezni, emlékeim szerint kb 1000 forintos tétel. Nálunk 4-8 hétig bírták, de ugye a macska nem rágta..

2017. máj. 21. 13:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Figyelj egyszerű a megoldás és olcsó. Kimész és kiásol a szabadból egy kis füvet és elülteted valamibe, ingyen van, és a kinti cicák is azt eszik a mienk is azt szokták rágni. Szerintem ez egyszerűbb.
2017. máj. 21. 13:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Állateledeles boltban vagy akár a Tescoban is lehet kapni,de a mi cicánk sem szerette. Sokkal jobban szereti a szőroldó pasztákat, így átmegy rajta a szőr nem hányt mèg sosem. A kedvenc a dm-es, de a rossmannben is lehet kapni.
2017. máj. 21. 14:01
 5/7 anonim ***** válasza:

A fressnapfben tán 300 Ft, de nekem alig nőtt ki belőle valami (csak a fele). Én vettem neki szobasást, ja, szóval a macska előtt virágaim voltak, a macska érkezésekor a káros (mérgező) növényeket kiraktam a lépcsőházba, tönkre is mentek, az aloékat idebenn elfogyasztotta, kiásta, egy aloé élte túl, azt most ette meg, az elmúlt egy hónapban, imádta. Igényli, zöldéhsége van, nem hányt egyiktől se soha. (két éves, kétszer hányt szőrt, szokott kapni pasztát, az aloéval pedig szintén hátul távozott a szőr).

Vettem neki régebben fűtablettát (a fressnapfben is van), azt adtam egy időben, de egyszer meglepett egy zöld szőrhányással, (amibe mezítláb beleléptem :-) ) így azóta a fűtabletta csak jutalomfalat, és csak ritkán.

ez a szobai sás (mi sásnak hívjuk, régen volt egy csomó nekünk), van valahol egy szobanövény könyvem, abban nem így hívják, és virágpiacon 500-ért vettem egy ekkorát. Van kerti változata is, azt ne vedd meg, nem tudom, hogy nem mérgező-e.

[link]

2017. máj. 21. 23:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Megteszi valami nagy műanyag tál és rendes fűmag. Pinteresten van egy csomó ilyen fotó.

A sást ellenőrizd le te is, macskás könyvben olvastam, hogy szeretik.

2017. máj. 21. 23:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Én online rendeltem nekik, elég olcsón. De még így is pénzkidobás volt. Nem kellett nekik.

Azelőtt is elvoltak fűevés nélkül, és ezután is ellesznek. Sosem hánytak.

2017. máj. 22. 00:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!