Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Megfelelő ez egy macskának?

Megfelelő ez egy macskának?

Figyelt kérdés

Lakásban lenne. 6 hetesen hoznánk el. 2 kombi oltást kapna + 3 féreghajtót kicsiként és egy 1xi bolhairtást. Fél éves kora körül ivartalanítva lenne. Amíg kicsi a smilla macskatápot és annak konzervjét kapná + whiskas alutasakost, azonkívül tejet, tejtermékeket, párizsit és házi főtt ételeket kapna. Ha felnőtt akkor coshida(lidl), louisa(penny) stb sajátmárkás tápokat kapna + ugyanilyen konzerveket, illetve házi kaját.

Egy egyszerű kaparófája lenne, semmi extra, csak ne a bútorokat karmolja szét. Továbbá lenne mellette egy kutya, társnak. Naponta kb fél órát játszanék vele + lennének ilyen játékai mint az alufólia galacsin, kupak, dió, szőrös kislabda/kisegér. Lézereznék vele.

Ez így megfelelő élet egy macskának? Sima házi cica, nem fajcica.

2017. máj. 17. 16:44
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Elírtam: 700Ft/kg ***
2017. máj. 19. 18:32
 32/34 anonim ***** válasza:
90%

Bevallom, nem ismerem azt a tápot.

De még ha jó is ez a táp, a kérdésedben azt írtad, hogy csak kis korában kapná ezt. Felnőtt korában pedig whiskast meg házi kajákat kapna. Legutóbb pedig a Friskiest írtad.

Ezért ajánlottam inkább a Happy Cat-et, mert az olcsóbb és jobb is, mint az általad leírt alternatívák. (Felnőtt korára vonatkozóan.)

De párizsit meg ilyeneket semmiképp ne adj neki. Tejből csak laktózmentest. De azt is csak ritkán, mert csak üres kalória nekik.

2017. máj. 19. 19:49
 33/34 A kérdező kommentje:
Jólvan, nem tudom, hogy elhozom-e a kiscicát. Lehet meghagyon a nagygazdagoknak:)
2017. máj. 19. 22:04
 34/34 A kérdező kommentje:

Lebeszéltetek, nem lesz macsek:) Nem akarok neki rosszat:) Majd reménykedek benne, hogy vmi gazdag úriember örökbe fogadja helyettem és arany élete lesz:)

Köszi a segítséget, általatok megtudtam, hogy alkalmatlan vagyok az állattartásra:)

Bocs, hogy élek, többé nem fordul elő:))

2017. máj. 20. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!