Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ezer éve van kint egy vödör a...

Ezer éve van kint egy vödör a kerti csap alatt mindíg friss vizzel töltve a cicáinknak?

Figyelt kérdés
Született a tesómnak gyereke most két éves, ök is itt laknak, s előb töltöttem ujra erre kijön a tesom ugatni, hogy baltával ketté csapja a vödröt, víz nem lehet a kertbe mert belefejel a gyerek s megfullad. El raktam, de akkor most miből itassam a cicáim?

2017. máj. 11. 20:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
71%
Cseréld valami laposabbra, ha ennyire fél. Bár nrm értem miért nem ő vett egy másikat, amikor őt zavarja... ahelyett veled ugat. Nem lehet valami eszes nő. Ne csodálkozz, ha sorban tűnnek majd el a macskáid...
2017. máj. 12. 10:55
 12/12 anonim ***** válasza:
A tízliteres vödör az akkora, mint egy felmosóvödör... Akkor most nincs takarítás se, nehogy a gyerek beleessen. Vagy a nagy fazékban nem lesz húsleves főzve, nehogy a gyerek is megfőjön véletlen? Jó egy gyökér tesód van...
2017. aug. 14. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!