Vissza nő a pók csáp rágója?
Figyelt kérdés
2016. szept. 14. 17:38
1/10 anonim válasza:
Nem, a pók nő vissza a csáprágóra.
2/10 A kérdező kommentje:
te aztán a mondat értelmezés bajnoka vagy.
Úgy vélem össze rakható a mondatból mi a lényeg. És mit szeretnék meg tudni. Gyenge elméjűeknek ki vételt teszek: A pók csábrágója vissza nő ha leszakad?
2016. szept. 14. 20:57
3/10 A kérdező kommentje:
vagy ha pl ki metszik nekik. Láttam a spektrumon egy ismeretterjesztő filmet ausztráliai madárpókokról. Valami ott élő törzs piacon árulja őket és a méregtelenítés abból áll hogy ezeket a méreg fogakat ki veszik nekik.
2016. szept. 14. 21:00
4/10 A kérdező kommentje:
pl a lábuk az vissza nő.
2016. szept. 14. 21:00
5/10 anonim válasza:
Én teljes mértékben jól értelmeztem a mondatomat. Te nem bírtad az enyémet. Nem vetted figyelembe azt a vesszőcskét a nem után... De leírom még egyszer, hátha megérted. A pók nő vissza a csáprágóra. (Kappa)
6/10 anonim válasza:
Át kellene venned az igekötőkről szóló helyesírási szabályokat......
7/10 A kérdező kommentje:
Na jól van nyelvtant félre téve. Hasonlóan működik a pók csáp rágója mint a pók lába abban az értelemben hogy vissza képes növeszteni?
2016. szept. 16. 15:55
8/10 A kérdező kommentje:
Tényleg amúgy ara gondoltam ezt a ragozást le írhatnád lusta vagyok el olvasni. Persze olyan is írhatna aki azért ért a pókokhoz is nem csak a helyesíráshoz.
2016. szept. 16. 17:05
9/10 Lipton. válasza:
Igen, ha kitörik neki, vedléssel együtt nő a foga is!
10/10 Akiba2 válasza:
Szerintem fiatal állat esetén elvileg ugyan visszanőhetne több vedlés alatt, de mivel nem tud táplálkozni, ezért nem fog odáig eljutni. Úgyhogy mégsincs rá esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!