Milyen macskatápot és milyen konzervet/tasakos eledelt ajánlotok?
Ja, azt elfelejtettem hozzátenni, hogy ne a legdrágábbakat, mert van két kutyám is és így már sok lesz!
Valamint, mit adhatok még neki az ilyen eledeleken kívül, pl tejet vagy szalámit stb?
??????
ha nem tudod normálisan tartani, ne legyen macskád, se kutyád!
Szalámit??? Amiben szója, gabona, ízfokozó, fűszerek, transzzsírok vannak??? TEHÉNTEJ, amit természetes környezetében nem fogyaszt a macska, és számára túl sok laktózt és kazeint tartalmaz??
Te normális vagy?
Pont ezért van az, hogy az ilyen silány koszton tartott macskák 8-9 évesen döglenek, a normálisak meg 20+ éveket élnek. Kutyával dettó.
A macskának, kutyának is vagy nyers hús+belsőségek (ill. kutyának bizonyos zöldségek is, mivel ő mindenevő, de a macska tiszta húsevő, tehát NINCS SZÜKSÉGE tejtermékre, gabonákra, édességre, se semmi másra, sőt, ártalmas neki) vagy húsban gazdag táp. Nem Lidl-ös meg Aldis meg nem Whiskas féle hányás amiben 4% hús van és gluténnel teli, hanem olyan, ami 70-80% hús (maradék pedig víz, vitaminok).
Amit ajánlottam az egyik legolcsóbb a jó minőségű tápok közül.
Bocsi, nem volt szívem az útszélen hagyni bezacskózva a kismacskát, meg az kutyákat tavaly ugyanekkor ...
De köszönöm a választ, keresek interneten vmi elfogadható minőségű és árú kajákat neki ..
Csak gondoltam hátha vannak itt tapasztaltabbak, akik tudnak kisujjból ajánlani vmi beváltat ..
Annyi lett volna a kérésem, hogy ne a legdrágábbakat ajánljátok, mert zsebpénzből nem futja rá ..
Úgy gondoltam lidl-ös meg 3000forintos közt található vmi ..
Mindegy is, köszönöm a válaszokat ...
Úristen mennyi hülye van itt! Egyedül az első adott hasznos tanácsot és lepontozzák 0%-ra ez egy vicc...
Lényeg hogy húsban gazdag táp legyen! A whiskas és társai szemetek, alig van bennük hús.
Szép dolog az állatmentés, de tudni kell róluk gondoskodni is. Annak semmi értelme, hogy megmented és 5 év alatt belehal abba, hogy nem neki megfelelő táplálékot kap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!