Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskám sólet konzervet...

A macskám sólet konzervet evett! Lehet baja?

Figyelt kérdés

Én akartam enni, de amíg nem figyeltem bele evett, kb. 2-3 evő kanálnyit...

Sose szokott embernek való ételt enni, csak nyers pulyka szívet és az orijen csirkés tápját fogatta el eddig, főzhettem/süthettem neki csirkemellet, kacsát, lazacot, (XD) bármit, de neki nem kellett... Így nem gondoltam veszélyesnek elől hagyni ezt sem. Lehet tőle baja?

2017. jan. 9. 13:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Dehogy, ne aggódj! Ha csak ezzel etetnéd, akkor nyilván lenne emésztési problémája meg hiánybetegségei, de pár falat az égvilágon semmit sem számít.
2017. jan. 9. 13:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, hogy lesz tőle baja.
2017. jan. 9. 13:06
 3/5 A kérdező kommentje:

Huh, köszi a válaszokat! Megnyugtattatok! :D

Ment a pont...

2017. jan. 9. 13:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lesz! Ennyitől főleg nem. Falun rengeteg macska ételmaradékon él. Eszik amit a gazdája. Fűszeresen, mikor hogy... Egész életükben. Így is sok egészséges hosszú életű.
2017. jan. 9. 13:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy a macskák nagyjából tudják mi való nekik. Legalább is az enyém rá sem néz olyan ételre, ami nem macskának való. Valamiért kellett neki, és biztos nem lesz baja.
2017. jan. 9. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!