A macskám sólet konzervet evett! Lehet baja?
Figyelt kérdés
Én akartam enni, de amíg nem figyeltem bele evett, kb. 2-3 evő kanálnyit...
Sose szokott embernek való ételt enni, csak nyers pulyka szívet és az orijen csirkés tápját fogatta el eddig, főzhettem/süthettem neki csirkemellet, kacsát, lazacot, (XD) bármit, de neki nem kellett... Így nem gondoltam veszélyesnek elől hagyni ezt sem. Lehet tőle baja?
2017. jan. 9. 13:04
1/5 anonim válasza:
Dehogy, ne aggódj! Ha csak ezzel etetnéd, akkor nyilván lenne emésztési problémája meg hiánybetegségei, de pár falat az égvilágon semmit sem számít.
2/5 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy lesz tőle baja.
3/5 A kérdező kommentje:
Huh, köszi a válaszokat! Megnyugtattatok! :D
Ment a pont...
2017. jan. 9. 13:08
4/5 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz! Ennyitől főleg nem. Falun rengeteg macska ételmaradékon él. Eszik amit a gazdája. Fűszeresen, mikor hogy... Egész életükben. Így is sok egészséges hosszú életű.
5/5 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy a macskák nagyjából tudják mi való nekik. Legalább is az enyém rá sem néz olyan ételre, ami nem macskának való. Valamiért kellett neki, és biztos nem lesz baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!