Felix macskaeledel?
Mi a véleményetek róla?
Valakinek van tapasztalata a felix száraztáppal?
A konzerves verziót hol lehet kapni?
Csak néha vennék neki egy alutasakosat vagy egy konzervet,emellett minőségi tápot eszik.
Előre is köszi a válaszokat:)
Az én macskám megeszi a sz.r tápokat is, whiskas stb. A felixet viszont nem hajlandó. Ezek után el tudom képzelni mennyire jó. :D
Ha nagy tételben vásárolsz jó minőségű konzervet vagy alusat árban kb ugyanott vagy.
Én is így gondolom utolsó! Csak nyalánkságnak.Amúgy ha valaki tudja,hogy hol lehet kapni konzervet légyszi írja le!
Köszi a válaszokat!
Miért pont félix? Van sok fajta alutasakos vagy konzerv akár, ami jobb minőségű, miért vennél féliexet?Nem is biztos, hogy sokkal drágábban tudnál venni olyat, ami több húst tartalamaz.Szét kell nézni és elolvasgatni melyikben mi van.
A félix annyire nem olcsó, mégis ugyanazt tudja kb mint a tescos meg a coopos kaja.Vagy akár mint a whiskas. Nem igazán minőségi, nagy része csak víz.Ahhoz képest drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!