Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Felix macskaeledel?

Felix macskaeledel?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek róla?

Valakinek van tapasztalata a felix száraztáppal?

A konzerves verziót hol lehet kapni?

Csak néha vennék neki egy alutasakosat vagy egy konzervet,emellett minőségi tápot eszik.

Előre is köszi a válaszokat:)

2017. ápr. 26. 14:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Kb. ugyanaz, mint a whiskasról. Semmi szükség rá, és ehhez képest baromi drága.
2017. ápr. 26. 14:30
 2/18 anonim ***** válasza:
62%

Az én macskám megeszi a sz.r tápokat is, whiskas stb. A felixet viszont nem hajlandó. Ezek után el tudom képzelni mennyire jó. :D

Ha nagy tételben vásárolsz jó minőségű konzervet vagy alusat árban kb ugyanott vagy.

2017. ápr. 26. 15:19
 3/18 A kérdező kommentje:
De nem akarok drága konzerveket venni,mert nagyon kicsik és van vagy 500FT.És nem akarom elkényeztetni,és rászoktatni,Inkább húst veszek az árán.De azért a prémium táp mellé is kell néha valami a folyadékpótlás miatt,és nem minden nap kapna csak ritkán.Azért köszi a válaszokat:) és nem tudja valaki,hogy konzerves felixet hol lehet kapni?
2017. ápr. 26. 15:34
 4/18 anonim ***** válasza:
62%
A nyers hús is teljesen jó alternatíva, nedves eledelként.
2017. ápr. 26. 16:02
 5/18 anonim ***** válasza:
94%
A prémium táp mellé teljesen jó néha nyalánkságnak a félix, semmi baja nem lessz tőle:) sajna konzervest nem tudom hol adnak:(
2017. ápr. 26. 16:43
 6/18 A kérdező kommentje:

Én is így gondolom utolsó! Csak nyalánkságnak.Amúgy ha valaki tudja,hogy hol lehet kapni konzervet légyszi írja le!

Köszi a válaszokat!

2017. ápr. 26. 17:22
 7/18 anonim ***** válasza:

Miért pont félix? Van sok fajta alutasakos vagy konzerv akár, ami jobb minőségű, miért vennél féliexet?Nem is biztos, hogy sokkal drágábban tudnál venni olyat, ami több húst tartalamaz.Szét kell nézni és elolvasgatni melyikben mi van.

A félix annyire nem olcsó, mégis ugyanazt tudja kb mint a tescos meg a coopos kaja.Vagy akár mint a whiskas. Nem igazán minőségi, nagy része csak víz.Ahhoz képest drága.

2017. ápr. 27. 08:13
 8/18 A kérdező kommentje:
Például? Írd meg melyikre gondoltál,ami árban annyi mint a felix,de minőségben sokkal jobb!
2017. ápr. 27. 17:22
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy gondolom,hogy prémuim táp mellett folyadèkpótlásra teljesen jó a Felix. Hasonló árú de jobb minőség akàr a dm-es deim bestes alutasakos vagy tálcás, illetve az Aldis shah ebből van 60%-os hústartalmú is.
2017. ápr. 27. 22:53
 10/18 A kérdező kommentje:
Az aldis shah az mióta tartalmaz 60%húst?? Én mindössze 4% ot láttam. A dein estest nem ismerem. De ha valaki tudja hol lehet kapni felix konzervet azt kérem írja le!
2017. ápr. 28. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!