Miért van az, hogy mindenki szerint rossz táp a royal canin (én se vagyok oda érte) de mégis akkor a legszebb a macska amikor azt eszi?
Figyelt kérdés
Több prémium tápot próbáltam(orijen,acana,applaws,leonardo) és ezt tapasztalom.2016. okt. 15. 22:43
1/8 anonim válasza:
DETTO ugyanígy vagyunk vele, szerintem ár-érték arányban sz@r a Royal, pont ezért próbáltam meg én is többféle tápot (a felsoroltakat is), és mindhárom macskám akkor a legszebb, ha a Royalt eszi. Ennyit erről.... :)
2/8 anonim válasza:
Nem rossz táp, csak nagyon drága, vannak hasonló vagy még jobb összetételű tápok ennél olcsóbban.
De ha a cicádnak ez vált be, akkor adhatod nyugodtan.
3/8 anonim válasza:
Én nem tudom, mit gondoljak róla. A fórumokon mindenki szidja, de az állatorvosunk szerint megbízható, jó táp. És mindkét cicánk ezt kapta már a tenyésztőnél is. Most is ezt kapják a cicáink, és semmi gondjuk.
4/8 anonim válasza:
azért szidják, mert régen 2 helyen gyártottak royal canin név alatt 2 féle tápot, az egyik a mai jó minőségű, a másik egy silány táp volt. Ezt sokan nem tudják, csak azt hogy ilyen néven futott egy rossz minőségű táp, ezért olvashatod neten hogy tele van ízfokozóval, stb.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Èn se tudom már,hogy mit gondoljak.😊 Elvileg a magas hústartalmú gabonamentes tápok jobbak a macskának, én azzal etetném. Viszont látványosan dúsabb és fényesebb a szőre ha royalt kap,ami pedig arra utal,hogy jobb neki.Energikusabb is a macska. Ennek pont fordítva kéne lennie nem?Ezért is tettem fel a kérdést,hogy más is tapasztalt-e ilyet.A kétféle gyártású royal nekem új információ,gondolom a silányabb minőséget a Kelet-európai piacra gyártották..
2016. okt. 16. 20:15
6/8 anonim válasza:
Én csak a kutya változatáról tudok nyilatkozni. Az első helyen a rizs vagy a kukorica áll, tehát abból van a legtöbb, nagyon túl van árazva, szinte arany áron adják, mégis a gagyibb félék közül való. Illetve a kölyök tápjaikban rengeteg a fehérje, ez sok kutyának nem tesz jót, de sajnos ez csak utólag derül ki.
7/8 anonim válasza:
Szerintem azért rossz mert gabonás. Ugyan ilyen árban vannak gabonamentes tápok meg még olcsóbba is. De kinek mi válik be.
8/8 elwera válasza:
Barátom apjának van egy nagyon szép macskája, az marha szívet kap, meg rendes húsokat, mellé néha olcsó tápot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!