A cicám imádja a nyers zöldbabot. Normális ez?
Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 13:09
11/25 anonim válasza:
Az én kutyám meg a narancson kívül mindent megeszik. a babérlevelet is benyelte múltkor.
semmi baja sincs.
12/25 anonim válasza:
13:29 a te cicád biztosan túl sok whiskas reklámot néz :=). Legközelebb kapcsolj át Norbira :=)
13/25 anonim válasza:
A cica táplálékának maradék 10 százaléka lehet apróra vágott vagy pürésített nyers zöldség(!), gyümölcs és magvak. A répa, a darált tökmag megszabadítja az élősködőktől, bélférgektől, a kókusztej vagy a frissen reszelt kókusz pedig nemcsak tele van vitaminokkal és ásványokkal, de kedvelik is a macskák. Az aszalt gyümölcsök (mazsola, datolya), a darált dió és a magvak, valamint – a cicusok által igen kedvelt – mogyoró az eledeléhez keverhető.
14/25 anonim válasza:
Sőt, tudom, hogy nem tartozik a témához, de volt egy nyuszim, amelyik pörköltet evett nokedlival és utána francia drazsét. :)
15/25 anonim válasza:
Nekem meg volt olyan macsekom ami rántott húst evett majonézes krumplival...,jó izlése volt:))És semmi baja nem lett!!
17/25 anonim válasza:
15:13 Persze! Szép nagy baknyúl volt. Imádta az ilyen kajákat, mindig megette a macska elől.
18/25 anonim válasza:
Huhh, a pöris nyúl, az édes :D
19/25 anonim válasza:
Nálam az egyik a szamos marcipánt, a másik macs meg a főtt gesztenyét és az avokádót imádja. Ezekért majd' megvesznek :)
20/25 anonim válasza:
Az én macskám a sós chips-et szereti, valamint mindenféle szószt, meg a reszeltsajtot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!