Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szokott a macskátok TV-t...

Szokott a macskátok TV-t nézni? Az enyém a természetfilmeket imádja, ül a TV előtt, és pofozza a képernyőt. Ez miért van?

Figyelt kérdés
2010. szept. 18. 12:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Érdeklik a szokatlan formák, hangok. Szerintem ez természetes! :)
2010. szept. 18. 12:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
2 kiscicám van és ha nézem a tv-t akár fél óráig is ülnek az ölemben és nézik a tv-t.:)
2010. szept. 18. 12:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mivel elég sok természetfilm szól rágcsálókról, halakról, madarakról, egyáltalán nem meglepő :)
2010. szept. 18. 12:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Én a második voltam, az enyéim a helyszínelőket is szereti, meg a reklámokat.:)
2010. szept. 18. 13:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Az én macskám nem a tv-t nézi, hanem beül a mosógép elé, amikor mosok és azt bámulja :)
2010. szept. 18. 13:19
 6/10 anonim ***** válasza:

13:19

Lehet, hogy ki akarja próbálni, tedd be egy körre! ;)

2010. szept. 18. 17:02
 7/10 anonim válasza:

Ez aranyos :D

Az enyémek kaparják a távirányítót, ha bekapcsolom xD utána elmennek valahova, és addig nem jönnek elő, ameddig ki nem kapcsolom XĐĐ

2010. szept. 18. 17:35
 8/10 anonim ***** válasza:
A macskák (kutyák, állatok, sőt a kisbabák)nem képesek beazonosítani a tv képernyőjén látottakat a valóságos alakokkal, környezettel! Következésképp nem ismerik föl a többi állatot, tájat stb. a tv-ben!Egyszerűen a mozgást, vibrálást érzékelik!
2010. szept. 19. 09:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem képesek beazonosítani, mert a szüleim kutyája volt, hogy akkor érdeklôdött igazán, amikor állatok voltak a tv-ben, vagy ha egy oroszlánt mutattak közelrô, ahogy fekszik. Biztos felismernek dolgokat.
2010. szept. 19. 12:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez a dolog nem "szerintem" vagy "szerinted" van így, hanem a tény! Bele lehet magyarázni dolgokat, a kutya érdeklődését, meg ilyesmit, de egészen biztos, hogy legfeljebb a hangok alapján kezdtek el érdeklődni, tehát például az oroszlán is adhatott ki valamiféle állati hangot, amire fölfigyelt az a kutyus!
2010. szept. 20. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!