A cicám imádja a nyers zöldbabot. Normális ez?
Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 13:09
1/25 anonim válasza:
ŐŐŐ, hát ez igazán furcsa. Az állat túlnyomó részt tudja hogy mit miért eszik meg és mire van szüksége a szervezetének, de azt nem tudom látod, hogy ez normális dolog-e :D:D
2/25 anonim válasza:
szia! semmi baj ezzel sok cicó szereti a zöldségeket.az enyém a főtt cékláért van oda.
de olvastam már itt uborkaevő ciccről is.
lényeg, hogy egészséges legyen.
üdv.
3/25 anonim válasza:
Igen, normális.
Az enyém a kukoricát, borsót, meg répát eszi. Főve meg a lencsefőzelék a kedvence. :)
5/25 anonim válasza:
Egyik macskánk a paprikát imádta! Aztán ha véletlen a csípőset kóstolta meg nyávogott, mert csípte :D Nem normális, de nincs vele gond, baja nem lesz tőle :)
6/25 anonim válasza:
Nálunk a csivava spárgakrém leves függő.A cicók főve (mert én mindenfélét belefőzök a kutyák kajájába) a zöldségeket szeretik,meg a száraz kenyér csücskét :D
7/25 anonim válasza:
az én kutyám sárgarépa függő:-))))
8/25 anonim válasza:
Nekem volt olyan cicám, amelyik nem evett húst egyáltalán. A kockasajtot imádta. De volt olyan is, amelyik a spenótért volt oda és "kézzel" ette. Belemártotta a spenótba a mancsát és lenyalogatta. Tök jó fejek szerintem, jópofa, ha egy kicsit különcek.
9/25 anonim válasza:
A mi kutyánk ellopja a karalábét a kertből,meghámozza és megeszi.Így nekünk sosem jut friss famentes karalábé:-))
10/25 anonim válasza:
annyira irigylem az ilyen gazdikat, az én cicám szinte kiröhög ha valami zöldséget rakok elé:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!