Az mit jelent, ha azt mondja anyukám hogy holnap elviszi kiránulni a cicám?
Figyelt kérdés
Kérdeztem, de mosolyog és nem árulja el. Rosszra gondolok:(2017. ápr. 19. 21:51
21/28 anonim válasza:
Kérlek, ne dugd el a cicát! Írtad, hogy találtatok az oldalán egy csomót, lehet, hogy csak azzal viszi anyukád állatorvoshoz, és nem akarja neked elárulni
22/28 A kérdező kommentje:
Jajj:) köszi. Tényleg:) meg nyugtatál. Amugy aranyos anyum.
2017. ápr. 19. 22:52
24/28 anonim válasza:
Én egyértelműen állatorvosra gondolok.
De miért nm kérdezted meg: "Anyu, ez a kirándulós történet elég átlátszó, tudom, hogy azt akarod, hogy ne aggódjak, de így még rosszabb, kérlek, mondd meg az igazat!"
25/28 anonim válasza:
Hajlamosak a szülők hazudni a gyereknek.Lehet, hogy orvoshoz viszi, lehet komolyabb baja van és nem akar rád ijeszteni.
De ha olyan,akkor az is lehet, hogy szabadon engedni valahol.Sajnos vannak ilyen szülők is.
Te ismered.De én megkérném, hogy legyen őszinte, elég nagy vagy már az igazsághoz.
26/28 A kérdező kommentje:
Meg van a cicám és jol van:) kiderült, hogy azért hazudozott, mert azt hitte rákos és el kell altatni, és nem akarta, hogy hetekig bőgjek, de kiderült az oldalán valami tályog volt, ha rákos lett volna akkor szerinte jobban el fogadtam volna, hogy el szökött séta közben és él valahol boldogan, mert szép cica és valaki befogadta. Jajjj megnyugodtam:) köszi nektek a biztatást:) úgy meg voltam ilyedve:(
2017. ápr. 20. 14:09
28/28 Kata-92 válasza:
Úgy örülök, hogy boldog vége lett a történetednek:-). A normális szülők jót akarnak a gyerekeiknek csak szokszor nem tudják, hogy mi a jobb. Az én maine coonom akit mindennél jobban szerettem, a társam volt, teljes körű családtagom télen elütötték és elpusztult. Nem voltam itthon, de volt benne chip, a nagyim értesítették mivel a régi számom hozzá került és valahogy nem írták át az újra, pedig kértem. Lényeg az, hogy ott is az volt, hogy elvitték az állatorvoshoz, az állatorvos mondta, hogy este hétig megnézhetem. A tesóm azt mondta, hogy mondják azt, hogy már elvitték nem lehet megnézni, de szerencsére anyukám azt mondta, hogy már felnőtt vagyok, döntsem el, hogy meg akarom e nézni. Én amint megtudtam és magamhoz tértem a zokogó rohamból tudtam, hogy látnom kell és hazahozzuk. Elmentem megnézni, nagyon sírtam, életem legrosszabb élménye volt, de sokkal könnyebben feldolgoztam így. Másnap elvittük hamvasztani, mert ásni nem lehetett, fagyott volt a föld. 2 hónapja volt, lassan 3, de még mindig nagyon rossz. Hidd el viszont, hogy sokkal jobb, hogy tudom, hogy nem jön haza, mintha úgy tudnám, hogy csak elszökött és várnám haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!