Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Az mit jelent, ha azt mondja...

Az mit jelent, ha azt mondja anyukám hogy holnap elviszi kiránulni a cicám?

Figyelt kérdés
Kérdeztem, de mosolyog és nem árulja el. Rosszra gondolok:(

2017. ápr. 19. 21:51
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Oda ajandekozza valakinek
2017. ápr. 19. 22:28
 12/28 anonim ***** válasza:
14%

8-as.Mert a sokat segítene? Ha el akarja "dobni" a cicát, akkor el is fogja. Nem fogja a gyereke befolyásolni. Én már megjártam pár esetet. Falun nem egy eset történt olyan, hogy megölték a már megunt, vagy szükségtelennek vélt állatot.

Sajnálom a cicát, de ez ellen nem lehet tenni. Reménykedjünk benne, hogy tényleg csak sétálni viszi a cicát, bár ez eléggé valószínűtlen.

2017. ápr. 19. 22:30
 13/28 anonim ***** válasza:
91%

Sajnos mi nem tudjuk, van-e okod félni. Ha nekem mondana ilyet az anyám, nem aggódnék, mert tudnám, max elviszi az állatorvoshoz ivartalanításra, hiszen eszébe se jutna ártani sem az állatomnak, sem nekem.

Ugyanakkor vannak olyan szülök is a ismeretségi körömben, hogy enni nem mernék náluk, ha a gyerekük lennék, mert simán a saját vérüket megmérgeznék.

Tehát neked kell tudnod, mennyire lehet bízni a te szüleidben...

2017. ápr. 19. 22:31
 14/28 anonim válasza:
Az esetleg nem lehet, hogy az állatorvoshoz lesz a túra, mondjuk ivartalanítás céljából?
2017. ápr. 19. 22:32
 15/28 A kérdező kommentje:
Jajjj ki akarja nyírni? Nem. Azt mondta, hogy a kis erdőbe viszi pestlörinc.
2017. ápr. 19. 22:33
 16/28 A kérdező kommentje:
Nem mondott orvost.sött pár napja egy csomot fedeztünk fel az oldalában.
2017. ápr. 19. 22:36
 17/28 anonim ***** válasza:
74%
Nem feltétlenől kinyírni. Szerintem( ha tényleg rosszak a szándékai) csak "eldobja" az úton.
2017. ápr. 19. 22:36
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Bár az előttem válaszolóknak is igazat adok, mivel lehet csak állatorvoshoz viszi. Bár azt akkor nem értem miért nem mondja el a gyerekének.
2017. ápr. 19. 22:38
 19/28 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyit segítene, de ilyenkor az ember mindent megpróbál.
2017. ápr. 19. 22:40
 20/28 A kérdező kommentje:
:((((((((((( neeee . Akkor kidobja? Akkor eldugom most a pincébe. Úgy is ritkán járnak le.
2017. ápr. 19. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!