Szíveden viseled a sintértelepi és menhelyi macskák sorsát? Ivartalanítod a saját macskád, hogy inkább ők találjanak gazdira a saját szaporulat helyett?
Az egyik macskám impotens mert kiherélte egy másik macska,
A másik macskámat meg amit egy horgásztó mellől mentettünk meg sem tudom fogni mert ahogy meglát elmenekül, és csak a kajára jön, meg az impotens barátjához látogatóba amúgy a szomszédok is etetik..
Igen ivartalanítva van mióta tudom hogy ez milyen fontos, pedig nehéz döntés volt mert odavagyok a kiscicákért és sajátos módon csak nőstény állatai (kutya, nyúl stb stb) vannak nem tudom miért. De most direkt fiút választottam, mert tudtam hogy nem vet fel minket a pénzt, de ezt a műtétet még ki tudjuk fizetni.
Volt egy macskám amikor általánosba jártam. Ő volt a legjobb macska a világon. :( De meghalt mert minden évben elvetélt, illetve vért meg fejletlen magzatokat szült és persze az elején még jó pár kismacskát is szült akinek nem lett gazdája. Persze a szüleimnek csak egy macska volt akit nem visznek orvoshoz. :( Így hát meghalt 5 évesen, szegény az ablakom alatt várt mikor jöttem volna haza de pont aznap én h*lye bent lógtam a suliban... :( Ja és nem is tudta hogy melyik ablak az én szobám mert elköltöztem a ház másik részébe ő meg akkor nem nagyon járt be. Annyira sajnáltam és mindig bűntudatom van pedig "csak" egy macska. De azóta inkább az ivartalanítás, legfeljebb ha nagyon akarok kiscicát akkor veszek egy törzskönyveset vagy befogadok újszülötteket...
Igen! Mindket macskamat (ket kandurt) a menhelyrol fogadtam orokbe. Azota is a csalad tagjai, es epp ugy torodom veluk, mint egy gyerekkel. Mindketto , Misi es Viktor ivartalanitva van. Viktor fogorvosi kezelesre szorul, mert rosszak a fogai.
Azokat az embereket, akik az allatjukat elhajitjak, mint holmi jatekszert, betennem a menhelybe!
Nagyon sajnalom, hogy az allam nem szponszorizalja anyagilag az allatokat! Nem csak az emberek szamitanak, hanem az allatok is!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!