Ha nem igazán akarnak gyógyulni a macskám sebei akkor állhat valami súlyosabb betegség a háttérben?
Állatorvos mit mondott?
Mitől vannak egyáltalán sebei?
Vidd máshoz. Embernél vitaminhiány is okozhat lassú sebgyógyulást, gondolom, macskáknál is.
Próbáld ki a macska Béres cseppet, állatpatikában kapható. Lehet, hogy a Pingvin patikában is, mert újabban ott van pár állatgyógyszer.
Mitől lettek a sebek?
Ne te tartsd el az állatorvost! Tényleg vidd máshoz. Szokták itt írni a betadine-t, hogy azt lehet alkalmazni kutyán, macskán is, most rá is kerestem, tényleg sokan írták. Ellenben bár rákerestem úgy általában állatorvosi oldalon nem találtam ilyet.
Biztos van másik orvos a környéken, próbáld meg. Ha elfertőződött, gennyes, gyulladt, akkor először azt kell kezelni, mert különben nem gyógyul be a seb. Szivárog-e belőle valami? Esetleg tályog? Ilyen kérdések merülnek fel. Próbálkozz másik orvossal, csak ezt tudom ajánlani. (A Betadine pedig fertőtlenítő).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!