"Nászutas felfázásból" ki lehet gyógyulni?
Azt vettem észre, miután együtt vagyunk a párommal, mindig jelentkeznek a felfázás tünetei másnap. Szexuális együttlét után is kialakulhat a felfázás. Gumit használtunk. Esetleg valakinek volt már ilyenben része? Ha igen, mit csinaltatok?
Valami tanács?
Előre is köszönöm a választ!
esetleg lelki probléma?
Húgyhólyag panaszai – Ragaszkodás idejétmúlt nézetekhez, szorongás érzelmi beszűkülés, érzelmek visszatartása. Hólyaggyulladás: Visszafojtod érzelmeid, pszichés nyomás alatt állsz. Húgyhólyag: pszichés nyomás, érzelmi telítettség, “altesti sírás”
Én meggyógyultam úgy néz ki, itt vannak a tapasztalataim:
A bélflóra és a hüvelyflóra között van összefüggés, ha a bélflóra nem egészsges akkor a hüvelyflóra sem. Soha életemben nem volt rendszeres székletemm ert nem ettem rendesen. Két hónapja rendszeresen eszem és ennek köszönhetően minden nap van székletem is. Azóta nem fázok fel a szextől, pedig semmit nem szedek be megelőzésképp vagy utána.
D-mannózt próbáld ki ha nálad nem a fent említett a probléma. Esetleg ha nem voltál hólyagtükrözésen akkor oda is érdemes elmenni, sokaknak a hólyag falán megtelepedő gomba fertőződik felül ecolival és az okozza felfázást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!