Mit gondoltok a fekete macskákról?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 9. 16:42
2/18 BiTOPro97 válasza:
Aranyosak. Nekünk volt több is.
3/18 anonim válasza:
Valószínűleg mindegyik más.Legkedvesebb cicám is fekete volt.Ő nagyon nyugodt cica volt meg kedves meg cuki meg minden jó.Most is van feketénk ő egy kicsit nyugtalanabb fajta.De a feketék is ugyanúgy cukik mint a többi cica.
4/18 anonim válasza:
Hogy nem sárga. O.o
Amúgy mit kéne? Olyan mint a többi színű. :D
5/18 anonim válasza:
Azt hogy,ha egy fekete macska átmegy elötted az úton, az azt jelenti, hogy meg valahová.
6/18 anonim válasza:
Azt, hogy a szomszédé felcsinálta a mi cirmos cicánkat, és most nekünk is van egy.
7/18 anonim válasza:
Feketék és macskák. Hirtelen ennyit.
9/18 Arnold901005 válasza:
Semmi különöset, csak a korlátolt ember hiszi el, hogy bajt hoz a fekete macska. Nagyon szeretem a macskákat, teljesen mindegy a színük. Nekem pont egy fekete van és ugyan kicsit lökött :-D, de nagyon szeretem.
10/18 anonim válasza:
Több is volt már, és most is van egy.
Nagyon tetszenek a fekete állatkák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!