Hallottatok már erről? Nem ijesztő, hogy valaki képes ilyenre?
Ezt a cikket találtam a napokban:
A lényeg, hogy halloween idején sokan kizárólag fekete állatot (főként macskát) keresnek/lopnak, hogy aztán feláldozzák őket sátánista szeánszokon.
Nekem a kutyám és a cicám is fekete, ezért is olvastam végig megdöbbenve ezt a pár sort, de hihetetlennek tartom, hogy ilyen valóban létezik 2016-ban, főleg úgy, hogy mennyire azt hirdetik az emberek, hogy mi nem ünnepeljük a halloweent, aztán néhány elmebeteg mégis állatokat öl az alkalom kapcsán.(?)
Hallottatok már ilyenről? Lehet valóságalapja? (Mármint nem úgy értem, hogy kamu a cikk, hanem, hogy tényleg léteznek ilyen beteg emberek?)
Létezik sajnos. :(
Rengeteg őrült járkál szabadon.
Igen, sajnos léteznek ilyenek, Magyarországon is. :(
Egyébként Amerikában ezt már régóta így csinálják, mármint októberben nem adnak örökbe fekete és fehér cicákat, pont a Halloween miatt. Magyarországra meg egyre inkább kezd beszivárogni ez az ünnep, úgyhogy már itt is érdemes az ilyenekre figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!