Mit tudtok a korat macskákról?
Figyelt kérdés
Mennyibe kerül?Barátságos-e vagy félös?stb....2016. okt. 30. 16:54
1/2 anonim válasza:
Nekem sajnos nincs macskam.
De egy konyvben olvastam, hogy a korat nagyon onfeju es akaratos.
(en is ilyen fajtat szeretnek majd a jovoben, legalabb megtapasztalom, milyen egy hozzam hasonlo termeszetu teremtmeny :D)
2/2 anonim válasza:
nem mai kérdés.Mint nem rég megtudtam korat cicám van.Rengeteg cikk van róla a neten így elolvasgattam és megállapítottam, hogy nem csak külső alapján valószinusitheto hogy korat a kisdragam.Tunemenyes macska.Nagy figyelmet nem igenyel ha igenyt tart ra kivivja maganak(kiveri a telefont a kezembol).A gazdaja az igazi szamara es csak az ove(baratomra mindig megollek pillantast vett..) Rettento okos joszagrol van szo..Az onfejuseget mostanaig nem tapasztaltam(most a mergezese miatt az amibol kilabaloban van) Imadom ot elso pillanattol fogva(ajandek cica volt anno).Baratsagos cica.Mikor haza hoztam a tenyeremmel vetekedett nagysagaba(7hetes volt) gond nelkul a kutyak kozt segg riszalva elment es a festekes vodorbol ivott(am a kutyake volt) ugx h majdnem beleesett.Iszonyat okossaga meg az hogy magatol megtanulta kinyitni a kilincsre zart ajtot is.Ragaszkodo meg mindig orul a gazdinak( bekiser wcre furdeni.stb) igazi kis szeretet bomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!