Két macska (egy öreg, egy kölyök) összeszoktatását hogyan kell elkezdeni? Hogyan könnyíthetném meg mindkettő számára az új helyzetet?
Figyelt kérdés
Van egy 11 éves lány cicánk a kertben és egy új fél éves lány cicánk. A kicsi egyelőre idebent a lakásban van, hogy megszokja az új otthonát, de kintre szeretnénk szoktatni. Hogy csináljuk? Az első próba-sétánál az öregebb világgá kergette a kicsit, alig tudtuk megtalálni.
Az öreg ivartalanított.
2017. ápr. 6. 08:51
1/4 anonim válasza:
Szerintem eleinte inkább odabent próbáld összeszoktatni őket, biztos lesz pár hónap mire megszokják egymást.
2/4 Awakening77 válasza:
Én valószínűleg úgy próbálnám, hogy az idős cica is legyen bent is, ne csak kint. Mert a lakásban ugye az ember a főnök, a macska az alárendelt. Így talán megérti, hogy az új kiscica nem egy odatévedt idegen, hanem egy új családtag.
3/4 anonim válasza:
A macskák territoriális állatok, ha a kinti macska olyan típus, akkor el fogja üldözni kint. Vagy bent szoktasd őket össze, vagy sehogy.
4/4 A kérdező kommentje:
Bent sajnos nem tudom, mert az öreg cica már eléggé elvadult tőlünk.
2017. ápr. 9. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!