Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Létezik, hogy egy állatorvos...

Létezik, hogy egy állatorvos elfelejt oltási kiskönyvet adni?

Figyelt kérdés

2017. márc. 21. 08:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha megyünk a dokihoz, ahogy írták, rögtön kéri a kiskönyvet, hiszen abból látja az előzményeket.
2017. márc. 21. 11:44
 12/18 anonim ***** válasza:
Szemèlyit nem is kérhet az állatorvos. A nevet és az egyéb adatokat viszont be szokták diktálni. Törzskönyves állatoknál kéri a törzskönyvet és az adásvételit,de itt már a gazda viszi magával a tenyésztőtől kapott oltásit,és a fenti papírokat is csak chip beültetésekor kéri(ha nincs benne).
2017. márc. 21. 12:38
 13/18 A kérdező kommentje:
Nállam mikor elöször vittem a cicát oltatni, ahoz, hogy az első oldalt kitöltse, kérték a személyit, hogy az én cicám. Nevem lalcimem kitöltötte, második oldal a cica nevét, szinét, fajtáját, nemét, ivaros vagy sem aztán az oltási résznél dátum és matrica a vakcináról, és ezzel kellett ismétlöre vinni. De ő azt mondja, nem lett kitöltve kiskönyv, csak be sétált megkapta a szurit és kisétált, fizetett. Ennyi. Ez elég fura
2017. márc. 21. 14:59
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Azért pattog ezen mert küldött pénzt rá és nem képes elhinni, hogy kapkodott a doki sokan voltak, majd elmegyek azért a kva könyvért, sőtt vissza küldöm a lovét. Zabáld meg
2017. márc. 21. 15:50
 15/18 anonim ***** válasza:
Mit nem lehet öszintén elhinni azon, hogy nem adott? Szerintetek mi nehéz ezen? Majd elkérem. Nem is tudtam h jár könyv hozzá.
2017. márc. 21. 15:53
 16/18 anonim ***** válasza:
Jelentem a kérdésed te f.x:)))
2017. márc. 21. 15:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Muháháhá.
2017. márc. 21. 15:56
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy meg nem látod hogy senkinek nem gyanús, csak neked te hülye.
2017. márc. 21. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!