SOS! Mit adhatott a cicámnak az orvos?
Figyelt kérdés
Beteg a macskám (taknyos, hasmenése van), és vesebeteg is. Már nagyon legyengült, ma kapott injekciót. Nem tudom, mi volt az injekcióban, de az orvos azt mondta, hogy ezekre a mellékhatásokra számíthatok: keservesen fog nyávogni, és lehet hogy légzési nehézségei is lesznek.
Most hazahoztam a cicát, nem nyávog, de nagyon nyugtalan, járkál össze vissza a szobában, és folyik a nyála.
2017. jan. 30. 20:26
1/8 anonim válasza:
Mi honnan tudjuk? Kérdezd a dokit!
2/8 A kérdező kommentje:
Ő nem mondta. Azért kérdeztem hátha valakinek van tapasztalata.
Nem lehet hogy valamilyen szteroid volt?
2017. jan. 30. 20:42
3/8 anonim válasza:
És, ha szteroid volt? Attól még nem kell, hogy folyjon a nyála a cicának.
4/8 anonim válasza:
Hívd fel az éppen ügyeletes orvost és kérj tőle tanácsot!
5/8 anonim válasza:
Nem volt még tapasztalatom ilyen téren, sem vesebeteg, sem taknyos, hasmenéses beteg cicám nem volt, egyéb betegségekkel vittem már a cicám, de én mindíg megkérdem mire gyanakszik, pl mitől taknyos, hasmenéses, mire számítsak, ha a gyógyszertől ilyen mellék hatásai lehetnek és netán rosszabul lessz tőle, meddig érhetem el, vagy hova vihetem, kihez. Fel szoktam írni mit adott, hogy a másik doki tudja. Vagy vele iratom fel a pontos nevét. Remélem már voltatok a dokinál s jobban van a cicusod.
6/8 anonim válasza:
Az oltási lapjára nálunk mindig ráírja a doki, mit adott be, mivel kezelte.
7/8 anonim válasza:
Hát ez nagyon fura... olyan gyógyszert adott amitől légzési nehézsége lehet??? ez azért nem szokványos, és nem is hangzik biztonságosnak. Kiderült mi az? jobban van a cica?
8/8 A kérdező kommentje:
Jobban van. Nem tudom mi volt, de szerintem szteroid.
2017. febr. 1. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!