Szerintetek meddig lesz ilyen játékos a cicám?
Sziasztok! :)) kb. 2 hónapos korában kaptam meg a most már 8 hónap körüli cicusom. Hihrtetlen játékos cica, nagyon sokat játszik,ezzel semmi baj nincsen,csak a család összes tagja szép karmolásokkal küzd :D. Az elmúlt hónapban ivartalanították, azt hittük,hogy nyugisabb lesz,(mert azt mondják,hogy az ivartanaított cicusok már nem lesznk olyanok) de nem, totál olyan,mint amilyen volt :D A ti cicátok megnyugodott? Sokszor rászólunk,hogy ne karmolásszon mindig minket,de hát mondhatunk neki bármit :s. Szeretem,hogy ilyen kis virgonc, de majd le fog nyugodni hamarosan szerintetek? A körmével mit tegyünk? Az állatorvos vállal ilyesmit? Én nem merem,mert félek,hogy felsérten valamijét.
Bocsánat a terjedelemért,köszönöm a válaszokat! :)
JAA az a mondat elég hiányos lett :D levágni egy picit
Láttam már pár videót erről,de én nem merek ilyet
Az enyém is dettó ilyen. 8 hónapos, már ivartalanított két hónapja, de még mindig úgy szaladgál, mint egy idióta. Rendesen futtatjuk esténként különben sosem fárad el. :D Én mondjuk vágom a karmait, állatorvos megmutatta hogy kell. De csak akkor szabad, ha nem megy ki, mert kint ezzel védekezik. Enyém teljesen benti, így nincs rá szüksége, de kinti macskának nem szabad vágni a körmét.
Ismerőseim szerint örökké játékosok maradnak, csak nem játszanak ilyen sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!