Szerintetek ez mi lehet? (Kép)
nem tudom, mi van a képen
nem tölti már be
viszont szerintem ne fürdesd túl gyakran
mert annál hamarabb lesz megint koszos
mert a szőre és a bőre is elveszti a védőrétegét a sok fürdetéstől
inkább csak a farka tájékán mosd, ahol kaksis lesz neki, vagy ahol szükség van rá
fésülgetheted is, avval is tisztul a szőre és nem fogja ennyire utálni
most így hirtelen a köldöksérv jutott eszembe
de az is lehet hogy seb/tályog
ha nem múlik el, akkor orvos
A kép alapján simán lehet kullancs, vagy valamilyen csípés, égési sérülés, gombás fertőzés, egy súlyosabb megbetegedés első jele és még millió más.
Fetőzéseket, élősködőket akár úgy is elkaphat, ha kimész és behozod a cipődön vagy ha rossz minőségű/ rosszul tárolt nyers hússal eteted. Ha más hordozó macskával érintkezel, hazaviheted akár a kezeden akár a ruhádon a bacikat.
Amúgy én már csak azért is elvinném állatorvoshoz, mert nem szobatiszta. Ez nem normális dolog, hacsak nem egy 10év feletti demens macskáról van szó. Azt pedig rosszul teszed, ha kaksi után mindig megfürdeted (nem tudom így van-e?), mert ebben az esetben sosem fogja megtanulni helyesen használni a WC-jét.
Ha minden nap fésülöd a szőrét nem kellene összecsomósodnia, hacsak nincs valamilyen egészégügyi problémája vagy hiánybetegsége, amitől jobban hullik a szőre az átlagosnál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!