Kell a macskákat fürdetni? Ha igen akkor mennyi idő közönként?
Az én cicám is bent tartott cica, csinos, ivartalanított kandúr. Egész nap illatos ágyneműk közt heverészik, belefekszik a kifolyt tusfürdőbe, testápolóba, vízbe, és magától is belemászik a zuhanyzáskor a lábamnál felgyülemlett vízbe, ami neki hasig ér. Egyszóval szívesen pancsol. Viszont, amikor félévente lefürdetem, úgy ordít és tiltakozik, mintha meg akarnám ölni, pedig kicsikorától rendszeresen fürdetem. Rendkívüli fürdetést akkor iktatok be, ha véletlenül lerókázza magát, leeszi magát zsíros szafttal, vagy erősen pisiszagú. Olyankor minden vizes lesz, nekem pedig tetőtől talpig át kell öltöznöm.
Én azt gondolom, félévente egyszer elég megfürdetni, és hallottam már ugyan, hogy egy macska szeret fürdeni, de még nem találkoztam olyan macskával, szóval ne is számíts rá, hogy a tied megkedveli. Esetleg, ha magától bemegy a vízbe, lehet vizes kézzel megsimizni, hogy szokja a vizet, én is szoktam így, fincsi tusfürdő-szagú lesz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!