Beteg lehet a cicám?
Ha nem tudod elvinni,akkor legalább hívd fel a dokit.Ha szoktatok hozzá járni,akkor csak segít valamennyire telefonon is.
Megnyugtat,hogy semmiség,vagy éppen elmondja mire gyanakszik és hogy vidd be megnézetni.
Nem tudom milyen messze van tőletek a rendelő,de mi kb 1 óra alatt meg szoktuk járni ha úgy van.vidd el szerintem, ha furán viselkedik az nem jó jel
A hangos nyávogás a furcsa fenéktartás, hogy a kukija kint van ez mind annak a tünete. Nem kaparja hangosan az almot, eredmény nélkül? Vagy csak pár csöpp jön? Sokat nyalogatja?
Tényleg minnél előbb jó lenne elvinni orvoshoz, mert ez nagyon komoly dolog. Sok ivartalantott kandúr betegsége ez. Tavaly átestünk mi is ezen, én mondjuk már a tüneteknél tudtam, hogy ez lesz, szóval rohantam vele a dokihoz.
A másik meg ha ez a baja, akkor így usszátok meg a legolcsóbban, ha minnél előbb elkapjátok a betegséget és nem húzzátok az időt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!