Vidd állatorvoshoz, vagy menj el állatpatikába, és kérj rá gyógyszert. Elég hatásosak vannak. Mit eszik a cica? Mióta megy a hasa, Mert az hogy nem ül le, arra utal hogy fáj naki ha ül. Vagyis a hasmenés nem most kezdődött.
2016. nov. 19. 18:59
2/18 anonim válasza:
Kérdezd meg a neten, hogy mit tegyél! Ja, nem attól nem fog elmúlni.
Miért nem kell valamilyen alkalmassági vizsga állatok tartása előtt?
2016. nov. 19. 19:07
3/18 anonim válasza:
Szombat este hová vigye állatorvoshoz, meg milyen állatgyógyszertár van nyitva szerinted?
Kérdező, nézz utána az összes állatorvosnak a környékeden, ha holnap rendel valamelyik akkor vidd el. Ha nem (sajnos vasárnap nem sok esély van rá) akkor állatorvosi ügyeletet kell keresni. Benti vagy kinti cica? Mit evett, mit ivott?
2016. nov. 19. 19:13
4/18 anonim válasza:
Mióta tart??? Evett olyat, amit máskor nem szokott? Ha csak ma kezdődött, akkor ne etesd, csak itasd, lehet, hogy csak valami olyat evett, ami nem tetszett a gyomrának. Ha viszont 1-2 nap alatt nem jön helyre, akkor dokihoz kell vinni, mert nem fog magától elmúlni. Emberi gyógyszert semmiképpen ne adj neki, széntablettát sem! Nekem az állatkórházban egyszer a koplaltatást javasolták ilyen esetre. A cica nem fog örülni, de kibírja, ha kimarad egy étkezés. Ha magától nem iszik, itasd fecskendőből, mert nagyon hamar ki tunak száradni.
2016. nov. 19. 19:15
5/18 anonim válasza:
"szombat este hová vigye állatorvoshoz, meg milyen állatgyógyszertár van nyitva szerinted? " Hol írtam én azt hogy most rögtön?
2016. nov. 19. 19:17
6/18 anonim válasza:
OFF: Miért vártad meg a szombat estét? Ha nem ül le, azt jelzi, hogy rettentően kimarta a híg széklet a fenekét, vagyis napok óta "fosik".ON Legalább mosd meg langyos vízzel gyakran! Ne adj neki enni, legfeljebb főtt rizst főtt csirkehússal keverve, és itasd, nehogy kiszáradjon. És hétfőn minél előbb ORVOS!
2016. nov. 19. 19:43
7/18 anonim válasza:
"Szombat este hová vigye állatorvoshoz, meg milyen állatgyógyszertár van nyitva szerinted? "
Ügyelet?
Ráadásul senki nem mondta neki, hogy várnia kell szombat estig. Ha már nem teszi le a fenekét, és a kérdező is írta, hogy "most", akkor nem 2 perce tart.
Sehol nem írtad. Viszont gondolom nem egy agyi selejt a kérdező, így erre magától is rájött, hogy orvoshoz kell vinni. Feltételezem azt kérdezte, hogy most este mit csináljon vele, hogy ne szenvedjen szegény, nem azt, hogy ha majd lesz állatorvos elvigye e.
2016. nov. 19. 20:40
10/18 anonim válasza:
ezért is kérdeztem mit eszik a cica, mert az értelmes válaszhoz az kevés hogy "fosik" a jószág.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!