Kiszáradt a cicám, helyre fog jönni?
Nekem is volt, hogy valami leverte a lábáról szegényt. Nem is evett, nem is volt aktív. Igazából már úgy voltam vele, hogy estére lehet szervezni a temetést. Aztán egyszer csak erőt vett magán, elkezdett enni és 2-3 nap múlva már úgy nézett ki mint egy macska.
Amúgy nem hinném, hogy kiszáradt. Ha 3 napig nem evett attól még cselekvő képes marad. Azt mondod, hogy megtaláltad valahol. Tehát, akkor nem volt bezárva sehova túl sokáig. Szóval vizet is kellett találnia. Hamarabb tippelnék valami fertőzésre, vagy megevett valami mérgezettet. Szerintem ne a vizet paszírozd bele fecskendővel, hanem valami (neki) finom, illatos kaját tegyél elé. Meg persze vizet (tejet) mellé. Ha már magától el kezd enni egy keveset, akkor jó esélyei vannak.
Van esélye, de vissza kellene vinni megint infúzióra.
Hasonlóan volt az én cicám is tavasszal. 5 napot volt kórházban, ezalatt végig kapta az infúziót, mert nem evett, nem ivott, 3 napig lázas is volt. Plusz kapott antibiotikumot is. Miután hazahozhattam, még hetekig nem volt normális étvágya, de már ivott és láza nem volt. Calopet pasztát kapott kiegészítésnek egy ideig, és még 10 napos antibiotikum kúrát tablettában.
Vigyétek vissza a dokihoz, vagy ügyeletre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!