Ki mennyit foglalkozik naponta a cicájával?
Légyszi teljesen őszintén válaszoljatok.
Egyetem alatt rengeteg időm volt rá, de most hogy napi órában dolgozom, szinte alig jut rá idő.
Mikor végre van egy szabadnapom, akkor meg igazából nincs sok türelmem hozzá, emiatt állandóan lelkiismeret furdalásom van.
Most is állandóan nyávog nekem, hogy unatkozik. Viszont bármivel próbálok vele játszani, az nem érdekli, valami más kell, de hogy mi azt 3-5 ötlet után már nincs türelmem kitalálni.
Rendeltem netről macskajátékokat is, amivel lefoglalhatja magát és újdonság, de az is csak pár napig tartott.
Ideges és feszült leszek ettől a helyzettől.
*napi 11 órában dolgozom
Ja és azt is írjátok meg, hogy ti pontosan mit csináltok az együtt töltött időben?
Nincs igazából soha egyedül, mert 4-en vagyunk egy háztartásban.
Viszont mindannyian máshogy dolgozunk, máskor vagyunk itthon. Így a minőségi ráfordított idő sokkal kevesebb lett, mióta én is dolgozom. Teljesen le vagyok harcolva, ahogy a többiek is.
Régen ő is jobban elvolt magában.
Most is örül ha hazajön valaki, de utána elmegy. Csak a konyhába követ, hogy kaját kunyizzon. Már úgy nem kucorog az ölembe, mint régen. Ez nagyon hiányzik.
Sőt már reggelente sem ébresztget dorombolással.
ÚGy érzem mindent elrontottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!