Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mikor érdemes felkeresni a...

Mikor érdemes felkeresni a cica tenyésztőt?

Figyelt kérdés
Ha tudom, hogy nekem csak májustól jó a cica vásárlás, azért érdemes most írni vagy csak áprilistól?

2017. febr. 16. 17:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Már most is írhatsz. A legtöbb tenyésztőnél már hónapokkal előbb le kell foglalni a kiscicákat.
2017. febr. 16. 18:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én január elején írtam, és jelentkeztem egy még meg sem született alomra, amit május előtt nem lehet elhozni, és már akkor is voltak a várólistán mások.

Szóval időszerű lenne felvenned a kapcsolatot vele.

2017. febr. 16. 18:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Már simán lefoglalhatod a kiscicát! Mostanában fognak születni azok a cicák, akik közül egyet májusban elvihetsz. A felelős tenyésztők 3 hónaposnál fiatalabb cicát nem adnak ki. Többnyire arra is lehetőség van, hogy elmenj "babalátogatóba". Egész más, ha már 2 hónappal korábban tudod, ki lesz az, akit hazavihetsz majd, lehet róla babakori fotód. És persze a tenyésztőtől egyúttal tanácsokat kérhetsz, hogy mit érdemes beszerezni.

Milyen cicában gondolkozol?

2017. febr. 17. 10:01
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm! 3 tenyésztônek írtam, kettô írt viszza idáig. Az egyik nagyon szimpatikus. Egyébként utána néztem, hogy regisztrált tenyésztô legyen. Azt mondta, hogy pont most hétvégére várhatóak a kiscicák. 8 hetesen lehet menni látogatóba amikor ki kell fizetni a 10%-át mint foglaló. A cicát majd 12 hetesen lehet elhozni a második oltás után. Nekem rendben tûnik a dolog. Esetleg akinek tapasztalata van is igy gondolja?

Egyébként ragdoll cicáról van szó.

2017. febr. 17. 11:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem is ragdollom van!

Igen, ez így korrekt, így szokás. 1 hónapos kor előtt nyilván azért nem engedik oda a látogatókat, mert még érzékenyek a picik.

A ragdollok igazi társak, nagyon igénylik, hogy részt vehessenek az eseményekben, az enyém mindig abban a szobában akar lenni, ahol én vagyok, csekkol mindent... Érdemes lesz egy jó nagy, masszív, stabil alapzatú kaparófát beszerezned, amire majd 8 kilós korában is rá tud csimpaszkodni anélkül, hogy az felborulna.

Fiú vagy lány cicát szeretnél? Melyik tenyésztőre esett a választásod?

2017. febr. 18. 05:42
 6/6 A kérdező kommentje:

Igazából nem tudom, hogy fiút vagy lányt szeretnék. Volt korábban a szüleimnél mindkettô.

Angliában élek, az itteni "Esmalizadoll"-tól lesz.

Neked fiú vagy lány cicád van? :)

2017. febr. 18. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!