Cica való panelba vagy sem?
Egészen pici korától lenne itt,másfél szobás lakás,és ha dolgozom(heti 3 nap),akkor reggeltől estig egyedül lenne.
Kínzás vagy sem?
és ha költöznöm kell,akkor azt hogy viselné? (szintén panelba költöznék,ha kell,ez kifizethető)
Én is ugyanígy voltam vele, mint a párod, egy macska szenved panelban... aztán jött a lehetőség, hogy legyen kiscicánk és nem tudtam nemet mondani, és akkor jött a következő probléma...
Ugyanis párom nem egy hanem két cicát akart!! :D Mondván, hogy egyedül unatkozna... nna gondohatod mit szóltam hozzá... sokáig aztán ment a "vita"... és végül meggyőzött.
És azt kell mondjam, nagyon igaza lett. Ha azt amit egymással művelnek nap mint nap, azt a bútorokkal/függönnyel tennék, akkor kő kövön nemmaradt volna a lakásba.
Ezzel nem arra akarok kilyukadni, hogy két macskát vegyetek! :D Hanem, hogy a macska jóléte sokkal inkább attól függ, hogy van e mivel/kivel játszania, mint attól, hogy mekkora helyen van.
Előző vagyok.
Említetted a sétáltatást, hogy néha levinnéd... én igaziból nem javaslom! Mi is akartuk vinni, de többen mondták, hogy többet árthat, mint használ.
A macskának nem lehet határokat szabni... Ha látja és tudja, hogy milyen hatalmas a nagyvilág ahova NEM mehet szabadon az csak rosz lesz neki.
Nálunk az egyiket párszor kiengedtük folyósóra kiskorában, azóta ha nyílik az ajtó már menne, nyavajog, hogy be van zárva, a másik kiskorában nem ment ki, most meg már nem is akar, sőt kifejezetten retteg a külvilágtól, még erkélyre se lehet kicsalogatni. :D
Csak akkor vállald a cicát, ha tudomásul veszed, szinte minden szőrös lesz.
Ablakra, erkélyre hálót, hogy elkerüld a baleseteket.
Nekünk is van egy panelcicánk. Egész nap fetreng, alszik, ha nem vagyunk otthon, akkor kibírja, max mikor hazamegyünk, kicsit jobban örül a megszokottnál :)
Szóval szerintem ez ne tartson vissza, anno nekem is kinti cicám volt, ezzel jóval többet kell ugyan foglalkozni, de ha ellátod rendesen, a panel nem lehet gond.
Simán!
Csak vidd le néha levegőzni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!